Søk i arkivet

Regatta

Team Nokia Academy best i avslutningen

Etter en ekstremt jevn fight vant Team Nokia Academy den siste og avsluttende runden i årets Nokia Oops Cup, skriver Knut Frostad til Seilas

Melsom Myhre imponerer i Laser

Fire jenter er foran beste gutteseiler i Nordisk/E-Cup for lasere i Sandefjord. Og idag var det unge Anette Melsom Myhre fra ASker som inponerte mest

Samdal og Doksrød holder koken i E-cup

Elin Samdal har fått uttelling for at hun valgte E-cup fremfor prøve OL, mens vår antatt beste herreseiler har fått uventet konkurranse fra veteranen Simen Doksrød

Usterud tok første stikk i vindfattig NM

Regattabanen ved Horten var eneste sted der det lyktes å gjennomføre NM seilas igår. 11 meterne kom seg såvidt gjennom et avkortet løp

Jansen selger IMS båten, satser One Design

Bergensseileren Carl Jansen har de siste årene seilt en av de raskeste IMS båtene i Norge, Nå går han fra Botin & Carkeeks 46 foter til Judel/Vrolijks Euro 42, et entypeprosjekt igangsatt av en annen bergenser.

Ny stor NM helg

Også denne helgen skal det deles ut mange mesterskapsmedaljer. Fire klasser kårer mestere i Tønsberg, Horten og Asker

Strålende vær under Haugesund Race Weekend

Årets største regattahelg i Haugesund samlet totalt 46 båter. Begge dagene bød på flotte forhold, både på vannet og på land.

God norsk start i Laser

Nordisk Mesterskap for Laser startet i Sandefjord i går og det ligger nordmenn på topp både i Laser og Laser Radial.

Flere båter trengs til Hollænderseilasen - påmeldingsfrist utsatt

Så langt er 236 båter meldt seg til årets Hollænderseilas. Det er mindre enn i rekordåret 2004, og det er fremdeles mulig å melde seg da KNS har utsatt påmeldingsfristen til mandag 21. august.

5,5 meterne i Risør

I løpet av sesongen har entusiaster i Risør bygget opp en stor klasse av 5,5 metere. Til nå har de samlet 11 båter, alle i god regattastand.

HiQ vant Nokia Oops Cup

Med en seilas igjen å seile står Klabbe Nyløfs HiQ som klar vinner av årets Nokia Oops Cup. Seier i offshore regattaen Malmø-Kiel avgjorde cupen.

Hvor er Ynglingene blitt av?

Andunger og IF-båter vil dominere Norgesmesterskapene i Asker kommende helg. Klassemesterskapet for Ynglinger er imidlertid avlyst. Kun 3 båter meldte seg på. Og ingen fra Oslofjordområdet.

Ynglingklassen er ikke lenger hva den var

Hollenderen ut av IMS NM

Etter påtrykk fra seilerne har NORC bestemt at Hollenderen ikke skal være gjeldende i NM i IMS.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen