Søk i arkivet

Regatta

World Cup i Hyeres Elin Samdal ramlet av pallen

Under medaljeseilasen i Hyeres i dag ble Elin Samdal nummer ni. Dermed holdt det ikke for Fredrikstad-seileren som har ledet hele World Cupen i Frankrike. Hun ender på en femteplass.

World Cup Hyeres Superblogger Elin Samdal satser på gull

Elin Samdal ligger an til å vinne Laser Radial-klassen i World Cup i Hyeres fredag. Hun må bli bedre enn 7. plass for å klare det. Mens hun lader opp til dagens avgjørende regatta  blogger hun på SEILmagasinet.no.

Matchen svenskene ikke hadde råd til å tape

Matchen mot Desafio Espanol var en som Victory Challenge ikke hadde råd til å tape på veien til semifinale i Louis Vuitton Cup

Femteplass til Samdal i Hyéres

Elin Samdal ble nummer fem sammenlagt i World Cup i Hyéres.

Bronse til Stålstrøm

Hortensjenta Jannicke Stål strøm seilte bare bedre og bedre etter som regatten skred fremover, og i dagens finale viste hun en helt ny side

Americas Cup NZL gikk på et tap

Emirates Team New Zealand tapte mot Luna Rossa og BMW Oracle Racing Team har stukket fra på resultatlisten. Spanjolene gjorde det også sterkt på torsdag.

Norwegian Offshore Racing Club Sverre Valeur har kjøpt AL*CAP*ONE

Bergenseren Sverre Valeur har sikret seg den «gamle» AL*CAP*ONE fra Einar Sissener og skal trene med sin nykjøpte GS 42R på North Sails treningssamling i Holmsbu på Hurum nå i helgen. Målet er pallen i IMS-VM på Hankø.

Velux 5 Oceans Graham Dalton fullfører utenfor

Graham Dalton kommer til å fullføre sin jorden rundt seilas i Velux 5 Oceans utenfor konkurranse til minne om sin sønn. Onsdag kom han endelig til Norfolk, Virgina, men dessverre for sent til å kunne starte på tredje etappe.

World Cup i Hyeres Elin Samdal gikk på en smell

Elin Samdal gikk på en smell i torsdagens finaleseilaser i Laser Radial. Fredrikstad-seileren havnet langt bak i feltet og må stryke begge seilasene. Dermed er det marginale forskjeller i toppen.

VM serie for Open 60

Årsmøtet for Open 60 klassen IMOCA viser at klassen er vel organisert med et bra regattaprogram og eget VM

Dalton fullfører utenfor konkurranse

Graham Dalton, bror av den mer berømte Grant har hatt mer uhell enn det er mulig å forestille seg i Velux 5-Oceans seilasen. Nå seiler han den siste etappen utenfor konkurranse.

Svensk seier med minst mulig margin

Victory Challenge måtte ta straff rett før mållinjen i matchen mot Areva. Det var så vidt det holdt.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen