Søk i arkivet

Regatta

Overlegen seier til «Petrellen»

Hele 30 båter stilte til start i helgens Norgesmesterskap for 12,5 kvm kryssere i Risør. Arrangørklubben gjorde rent bord og tok alle medaljene, med Roy Arild Johannessen og båten «Petrellen» som den suverene vinner.

Se Seilas' bilder fra Senja Rundt

Den første helgen i august gikk Senja Rundt av stabelen for tyvende gang. Seilasen rundt Norges nest største øy går over fire dager, med stopp og overnatting i lokale havner underveis.

Stargutta slo Mendelblatt

Eivind Melleby og Lasse Kjus overraskeet og imponerte da de slo suverene Mark Mendelblatt og Mark Strube i dagens første seilas.

Prøv deg mot verdens beste

Jostein Stordahl og Bjørnar Erikstad er begge funksjonshemmede. Likevel hører de til verdense beste seilere i sine klasser. Nå kian du prøve deg mot dem i 2.4 meter.

Ny rookie samling for windsurferne

Rookie Windsurfing Asker var en stor sukess. Nå kommer oppfølgingen. Sola Brettseilerforening er vert når windsurfere mellom 8 og 16 inviteres til Stavanger der det i tillegg til instruksjon og regatta skal kåres ROOKIE OF THE YEAR!

Melleby/Kjus fortsetter å imponere

Etter bare to treningsdager i den kompliserte Starbåten setter duoen Eivind Melleby/Lasse Kjus mange rutinerte seilere på plass i EM

Seier til Academy Helsinki-København

Knut Frostad og Team Academy vant idag havseilasen fra Helsinki til København og ettersom rivalen Klabbe Nyløf endte sist i regattaen ligger nå de to likt sammenlagt

Klart for NM i en sann klassiker

Ikke mindre enn 35 båter stiller til start når årets NM for 12,5 kvm går av stabelen i Risør til helgen. Det gjør mesterskapet til et av årets største.

Sterk debut av Melleby/Kjus i Star

Lasse Kjus kan bli den andre norske alpinist med deltakelse både i sommer og vinter OL. Nå forsøker han seg i OL-klassen Starbåt sammen med Eivind Melleby

«Ada» vant Senja Rundt

Da det gjensto en halvtime av Senja Rundt-regattaen var det forsatt uklart hvem som ville gå av med seieren sammenlagt. Det ble til slutt Tromsø-båten «Ada» som trakk det lengste strået foran Sørreisas «Quinaya».

Sølv til Samdal i sølvfinalen

Kinesiske Lilla Xu vant VM i Laser Radial og viser at kinesrne neppe kommer til å spille statistenes rolle når OL holdes på deres hjemmebane om to år. Norske Elin Samdal nådde ikke opp denne gangen, men gjorde sine saker bra i sølvfinalen

15 plass, men bra avsutnng for Fram XVI

Kong Harald og Framlaget endte på 15 plass i Copa del Rey, men kan ikke klage på avslutnngen

Danskene best på hjemmebane

De norske seilerne nådde ikke helt opp i Zoom8 VM, hvor beste norske ble nummer åtte.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen