Søk i arkivet

Regatta

Nedtur for svenskene i Valencia

Svenske Red Bull seiler nå i gruppen som skal fordele plassene fra 5 til 8 i Acts finalen i Valencia. Det åpnet ikke godt for svenskene.

Ny Gundersen på vei

I dag var det lillesøster Ane som fikk oppmerksomheten, mens Siren og Christopher var tursister. Her er dagens resultater.

Veteran med spiker

Sist Per Arne Nilsen seilet Laser var i VM i 1983.

Avansert tracking av Windsurferne

Under Stor NM er Formula Windsurferene mest avanserte. De beste seiler med GPS på håndleddet og analyserer seilingen på kvelden.

Kieler Woche velger norsk tracking

Etter å ha vært testet under medaljefinalene for OL klassene i årets Kieler Woche er norske ProSail AS valgt til tracking partner for verdens største regatta.

Favorittene leder

Fin seilvind men mye strøm har ført favorittene på topp av listen etter første seildag i Stor NM.

Fantastisk start på Hankø Race Week

Bedre seilforhold enn i dag kan man ikke drømme om. Sol, varm og sønnavind. Her er lederbåtene og bilder etter første dag.

To norske lag i VM for X99

Mer enn 40 båter stiller til start når VM for X99 begynner imorgen. To av dem er norske.

Ny andreplass til Frostad

Svenske Klabbe Nylöf tok en klar seier foran Knut Frostad og hans Team Nokia Acdemy i Stockholm City Race onsdag. Svenskene vant tre av fire seilaser i landskampen mellom de 60 fots trimaranene og de hadde Paul Cayard om bord som taktikker.

Ericsson vurderer et nytt Volvo Ocean Race

Ericsson Racing Team avslutter engasjementet fra dette Volvo Ocean Race, men ligger allerede i startgropen for det neste.

Se bilder fra Shetland Race

Her kommer flere bilder som ble tatt av Seilas' reporter under Bergen-Shetland Race 2006.

«Ollie» og Seilas vant Shetland Race!

I går kveld var sammenlagtresultatene fra årets Bergen-Shetland Race klare, og «Seilas»-båten «Ollie Royal» gikk av med seieren i sin klasse. Overallvinner ble som ventet «Pluto».

Stor NMs favoritter

På torsdag samles landslagseilere og fremtidige OL håp for å sloss om gull. Vi har tatt en titt på startlisten. Her er favorittene og outsiderne.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen