Søk i arkivet

Regatta

Alinghis nye storseil

Alinghis nye svarte storseil vekker oppsikt i Valencia. Seilet viser ikke noe av 3DL seilets fibermønster og det spekuleres i om North Sails nå har kommet opp med en helt ny duk.

Dinartica 2006 i gang!

Søndag 23.07 kl 12.00 gikk startskuddet for Dinartica 2006. Strålende solskinn og laber til frisk nordvest bris møtte de 10 båtene som kom til start.

Fem norske blant de seks beste, men Australia fikk mesteren

VM i 11 MOD ble nettopp avsluttet på Bornholm. Norge hadde de fleste deltakerne, men fikk ikke mesteren

Bra start for Asker-jentene

Junior EM for Europajoller startet i Spania i dag og i første seilas gikk det godt for Asker-seilerne Anette Melsom Myhre og Taja Zaikova.

Ane Gundersen åpnet best

230 båter deltar i EM fo Optimister i Nederland. I går startet ballet.

EM for 49ers starter idag

Med hele 95 lag fra 24 nasjoner starter årets EM for 49ers på OL banen i 2012. Blant deltakerne finner vi også Christopher Gundersen og Frode Bovim.

EM for 49ers starter idag

Med hele 95 lag fra 24 nasjoner starter årets EM for 49ers på OL banen i 2012. Blant deltakerne finner vi også Christopher Gundersen og Frode Bovim

God generalprøve før VM for Astrup

Eivind Astrup og hans «Norwegian Steam» lag satser på VM for Farr 40 i september. I konkurranse med de fleste av deltakerne i dette mesterskapet bekrefter nordmennene at de må regnes blant favorittene.

2. plass til Fram XVI i kystseilasen

Endelig lyktes det for Kongen og Framlaget i Breitling MedCup. Etter hard fight mot Dean Barker i «Warpath» tok «Fram XVI» 2. plassen i gårsdagens kystseilas.

Snipeseilere i Østerled

Våre beste Snipeseilere setter kursen for Nordisk mesterskap og EM i Finland.

Tett program i APL

APL 10 års jubileumsregatta går av stabelen neste helg i Arendal. Med NM i Soling, BB11, LYS og X-Yachts på programmet er regattaen en av landets største i sitt slag

Fram XVI avsluttet med 9 plass igår

Det er tøft å hevde seg i TP52 klassen og Kong Harald og Framlaget har slitt med å henge med i det sterke feltet i helgens regatta på Mallorca. Derfor var 9. plassen et lyspunkt

Lett og skiftende i Newport - Astrup klatrer

Italienske «Nerone» som ledet etter første dags seilaser strevde i de krevende forholdende, mens «Norwegian Steam» bekrefter formen

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen