Søk i arkivet

Regatta

Landslaget og ToppSeil klare for Princess Sofia Cup

Det norske landslaget og junorlandslaget (ToppSeil) er klare for årets første store regatta for OL-klasser. Laget har trent i Cadiz, Spania, i hele vinter og det skal bli spennende å se hvilke resultater treningen har gitt.

Invitasjon til Fearncup

Fearncup for seilere tilknyttet shippingbransjen er en av de mest populære bedriftsseilasene. Nå er skipsmeglerfirmaet ute med invitasjon til årets seilas

Kampen om 2. plassen tilspisser seg

Med plasseringene idag kl 1000 GMT skiller bare ett poeng mellom 2. og 4. båt i feltet. Og seiersrekken til ABN1 kan bli brutt igjen.

movistar tar en spansk en

Frekk og modig kursvalg av movistar har gitt dem en solid ledelse, og ABN 1 har tapt mest.

ABN1 tilbake i vanlig posisjon

I løpet av natten er rekkefølgen tilbake til normalen, med begge ABN båtene i front.

Piratene tar tet etter tidlig ledelse for Ericsson

Etter en start der Movistar var først over linjen og hjemmehelten Torben Grael tjuvstartet tok Ericsson tet og ledet mesteparten av kryssen langs Rios strender. Se Seilas´ billedreportasje fra Rio.

Takk Rio

Takk Rio - en fantastisk og uforglemmelig by!

For en båt, sier Victoria

For en båt, og for et mannskap sa den svenske Kronprinsesse Victoria da hun idag stilte opp sammen med skipper John Kostecki på Ericsson teamets pressekonferanse kort tid før avgang i Rio.

Det er kampen om 2. plassen som gjelder

Ingen tror for alvor tror de kan true Mike Sanderson og hans ABN1, hverken på neste etappe, eller sammenlagt. Derfor er det kamen om 2. plassen som gjelder når etappen til Baltimore starter imorgen.

"Nye" og "gamle" kjølkonstruksjoner

En av grunnene til at ABN Amro båtene er Farr overlegen er det man ser under vannlinjen.

Selger 10.000 flere biler

Volvo Ocean Race er direkte årsaken til at Volvo selger 10.000 flere biler årlig. Beregningen er gjort av folk som kan relatere effekten av økt eksponering og andre markedstiltak i forbindelse med regattaen

Unge seilere på Olympiatopp-samling

Fire unge norske seilere har nylig deltatt på Olympiatoppens samling for unge utøvere i taktiske og tekniske idretter. Målet er å gi utøverne et tettere forhold til Olympiatoppen.

VOR en suksess, sier Bourke

Mannen som nok har mistet mer nattesøvn enn noen andre når båtene har slitt med kjølproblemer, VOR sjefen selv, Glenn Bourke er nå storfornøyd med hvordan regattaen har utviklet seg.

Nyhetsbrev

Gå til toppen