Søk i arkivet

Regatta

Kontrakt for First 40.7 til Kina

Kineserne vil på karter som internasjonal regattaarrangør og har kjøp ti identiske båter fra Beneteau til den førtste China Cup regattaen i oktober.

Siren medaljekandidat i OL, sier landslagssjefen

I et intervju med Moss Dagblad, som vi gjengir her sier den norske landslagssjefen at Siren Sundby er medaljekandidat i Yngling om hun velger å satse.

Godtkjent av NSF

På styremøte 5. ferbuar godkjente Norges Seilforbund den nyopprettede klasseklubben for Starbåter. Klassen er igjen i vekst i Norge etter mange års dvale.

Seahorse kårer Golding til månedenes seiler

Mike Golding som kommer til Oslo i neste uke er kåret til Månedens Seiler i januar av det kjente seilerbladet Seahorse.

Coutts og Cayard har noe på gang

Seilerverden har lenge ventet på at Russell Coutts og Paul Cayard, seilsportens svar på Ullvang og Dæhlie, skulle utfordre America´s Cup med en ny spektakulær regatta. Etter flere års bearbeiding slipper de to en etterlengtet nyhet kommende fredag.

Isseilig-sesongen er i gang

I helgen var det topp forhold på Akervannet i Vestfold.

Polakk med hemmelig rekordbåt

Polske Roman Paszke har i all hemmelighet bygget en 90 fots katamaran. Med den skal han utfordre jorden rundt rekorden til Ellen MacArthur.

Ynglingen på 7. plass i USA mesterskap

Siren Sundby, Lise Birgitte Fredriksen og Alexandra Koefoed begynner å få fart på Ynglingen. Nå går jentene i tenkeboksen.

Modellgutta vinterseilte i Sandefjord i helgen

IOM seilerene langs kysten har arrangert en IOM Vinterserie som startet i Risør i November, Brevik i Desember, Larvik i Januar og nå var turen kommet til Sandefjord.

Effektiv vintertrening i Dubai

Svenske Victory Challenge avslutter nå vintertreningen etter 30 dager i Dubai. Seilingen har vært like effektiv som to og en halv måned i Valencia.

Frostbite i Son

Seilforeningen i Son ønsker velkommel tll Frostbite treningssamling 24. og 25. mars

Jevn seiling av Ynglingen i USA

Variable og vanskelige forhold i Miami, men Ynglingjentene seilte seg en plass opp i sammendraget, og der tett forover på listen

Stigende kurve for norske i USA farere

Andre dag i de amerikanske mesterskapene i seiling for Yngling, 49er og Laser Radial la opptur for alle de norske seilerne.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen