Søk i arkivet

Regatta

Ikke skremt av stormen Per

Modellseilerne er ikke redde av seg, 14 stk stilte til start i Larvik på søndag.

Sir Robin tilbake til Fremantle med autopilotproblemer

Igjen har Robin Knox-Johnston problemer med autopiloten. Etter bare få timer fra start på den andre etappen var begge ute av funksjon.

America's Cup hvert annet år?

Larry Ellisons BMW/Oracle team leder an i planene om å korte ned intervallene mellom America's Cup seilasene fra fire til to år. - Det kutter kostnader og gir sponsorene mer valuta for pengene sier prosjektleder Tom Ehman

Astrup får konkurranse fra America's Cup eiere

Både regjerende verdensmester Vincencio Onorato og Alinghi eieren Ernesto Bertarelli blir å finne på startlinjen når Key West regattan starter idag. Dermed får Eivind Astrup som var en av fjorårets beste i Farr 40 klassen konkurranse i sesongdebuten.

4. plass til Stålstrøm i Amerikansk mesterskap

Det nordamerikanske mesterskapet i RS:X ble avsluttet i Miami i helgen.  Jannicke Stålstrøm tok en sterk 4. plass og slo mange av dem som var foran henne i siste VM.

Golden opportunity?

En kjent engelsk seiler som disponerer en 2006 årgang Class 40 er interessert i partner for doublehanded seiling i 2007 sesongen.

Amerikansk seiler ekskludert fra konkurranser i to år

Den amerikanske laserseileren Brodie Cobb er ekskludert fra regattasseiling i to år etter en episode under Stillehavsmesterskapet i Laser i 2006.

Kan fotballspillere hjelpe seilere?

Til helgen skal Erik Thorstvedt dele sine erfaringer med seilereliten i Sandvika.

Nye sjanser for Ruth & Co i Melbourne

Laserseilerne Kristian Ruth, Stian Tuv og Tim Sandberg seiler for ny heder når de setter kursen for Sail Melbourne, en nye ISAF Grade 1 regatta fra 15 til 20 januar.

Golding og Thomson kommer til Oslo

Seilas og Amundsen Oslo har invitert soloseilerne Mike Golding og Alex Thomson til Oslo. 15 februar forteller de om den dramatiske redningsaksjonen i Sydishavet, om sikkerhetskrav for soloseilas og om sine planer fremover med hver sin nye Open 60

– Håper på 35 båter til Corponor

Førstkommende søndag åpner påmeldingen til shorthanded-regattaen Corponor.

Tysk gull i optimist

Det var ett i toppen og Julian Autenrieth avgjorde på siste kryss mot mål under VM i Uruguay.

Ruten klar i Volvo Ocean Race, ti lag mulig

Regattasjefen Andy Hindley har lagt ut notice of race for Volvo Ocean Race 2008-09. Ruten er på det nærmeste klar og jentene får en tallmessig fordel.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen