Søk i arkivet

Regatta

Klare for sommerens seilmaraton

Når starten på Hovdan Skagen Race går idag er det også starten på et seilmaraton uten like for to av Miniene ifølge nyhetsbrev fra Classe Mini Norway

Favorittbåt stiller med død motor

En av favorittene i Corponor Offshore Race i Bodø til helgen har fått ødelagt giret på motoren. Skipper Asbjørn Øverås på «Havhesten» har likevel bestemt seg for å stille til start. – Dette er jo tross alt en seilbåtregatta, sier Øverås.

Regattadebuten utsatt

Etter tre dager med drømmeforhold i Punta Ala, ble det en lite festlig åpning på Breitling Med Cup i dag. Etter mange timers driving på havet, ble flåten sendt hjem med uforrettet sak.

Sikkerhetsutstyr ingen garanti i VOR

- Å falle i vannet er ikke i bakholdet til en kappseiler, men fremme i seilerens bevissthet, sier movistars trimmer Peter Doriean. Han forklarer at det er umulig å være fastspent i VOR-båten til en hver tid.

Været for Hovdan Skagen Race

Vi har tittet på værmeldingene på nett, og alle er enige at det blir frisk sydvest under starten i morgen. Her har du linkene.

Leverer været til kongen

Det er nettstedet met.no som leverer værvarsler til Kong Harald og hans mannskap når de deltar i regattaen Breitling Med Cup i Punta Ala øst for Elba denne uken.

Ericsson med i medaljekampen

Etter 2. plassen på den dramatiske transatlantiske etappen er Neal McDonald plutselig med i kampen om pallplassering. De 4.5 som skiller fra tredjeplassen er mulig å hente på de resterende fire poenggivende seilaser.

Kvinne fikk bom i hodet under regatta

En kvinne ble skadet da hun fikk bommen i hodet og falt over bord under en regatta ved Hankø, skriver NRK

Horrevoets overført til nederlandsk fregatt

Idag morges ble båren med Hans Horrevoets oveført til en nederlands fregatt i rom sjø nær Falmouth og 25 knops vind. Dermed kan hollenderen føres hjem til de pårørende og en verdig bisettelse

Frostad i nordisk landskamp

Nord-Europas raskeste båter møtes denne sommeren til en landskamp mellom Norge, Sverige og Finland. Knut Frostad er klar for å forsvare de norske fargene og Oslo 6. juni blir første gang de tre 60 fots fartsmaskinene møtes for å måle styrke.

Seiling i sentrum i Bodø

Med indre havn tettpakket med seilbåter bør det ligge til rette for en flott stemming under Corponorregattaen 25.– 28. Mai. Tillater været det, blir det også uteservering på kaikanten, sier Jan-Erik Paulsen i Corponor-komiteen.

Hollænderseilasen med spennende avslutning på Oscarsborg

Hollænderseilasen er Norges største regatta etter Færderseilasen og gjennomføres siste helg i august. Norsk Havseiler- og Krysserklubb startet regattaen og gjennomfører den i dag sammen med KNS og Soon seilforening

Værbriefing før Hovdan Skagen Race

Norsk Havseiler- og krysserklubb gjentar suksessen fra de siste årene og arran gerer værbriefing på Dronningen 23. mai kl 18.00 for deltakerne i Hovdan Skagen Race.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen