Søk i arkivet

Regatta

Volvo bak seiling også i Norge

Seiling er i vekst i Trømsø, og seilforeningen har signert en sponsoravtale med Volvo.

Moss Raymarine Cup - lagseilas for store båter

Moss Seiforening slår sammen flere regattaer og lager samtidig lagseilas for store båter med tre båter fra hver forening. Regattaen som også skal ha et sosialt tilsnitt arrangeres 19 og 20 august.

Et helvete, sier Daae

Ludvig Daae deltok i doublehanded klassen sammen med Eilert Kamfjord i årets Shetland Race. Vel fremme i Lerwick karakteriserer han seilasen som ren dårskap fra hans side.

Nordmann vant EM for 6 metere

Nordmannen Hans Jørgen Øen vant nylig den klassiske divisjonen under 6-meternes Europamesterskap i Travemünde, men båten han seilte var dansk.

Shetland i sikte

Seilas’ medarbeider Linn Krogh Hansen forteller om en rask seilas over Nordsjøen.

Fosser fram mot Shetland

De minste båtene har kommet best avgårde i regattaen fra Bergen til Shetland. Ved midnatt hadde 38 båter passert Oseberg, hvor det blåste 12 sekundmeter i går kveld.

Shetland Race i gang

Nå går starten for de 58 påmeldte båtene i Bergen Shetland Race. Seilasreporter Linn Krogh Hansen er om bord i "Ollie Royal", som stiller i klassen LYS 1,20-1.29.

Scandinavian Arena Race på sponsorjakt

Den planlagte storregattaen i Køpenhavn, Malmø, Gøteborg og Oslo har fått solid støtte fra vertskapsbyene. Nå gjelder det å skaffe kommersielle sponsorer for å få arrangementet videre

Stor tropp til Kiel

Bare Ynglingjentene og Jannicke Staålstrøm mangler av norske landslagsseilere når Kieler Woche starter regattaen for OL klassene før helgen

Daae klar for Shetland Race

Årets mann i shorthandedseilas Ludvig Daae er klar for Shetland Race med sin Bavaria 42 Match «Ille Moro1». Igjen har han Eilert Kamfjord på laget.

Super innsats bak Rookie Windsurfing Asker

26 unge windsurfere var i helgen samlet til camp og regatta på Sjøstrand i Asker. Deltakere mellom 8 og 16 år på nivå fra helt ferske til litt avanserte ga alt de hadde på vann og land under flotte forhold med sol og frisk vind. En ny generasjon windsurfere er på vei.

Ruth vant overlegent i Moss

Kristian Ruth forsvant som en ånd i en fillehaug etter start i Norges Cup regattaen i helgen

Stor oppslutning rundt Inter-City debut

Nesten førti båter stilte til start i den første Inter-City seilasen mellom Ålesund og Molde. Arrangør i år var Ålesund seilforening, mens det neste år blir Molde. Martin Due, kaptein på Bavaria 36 «Arius IV», har sendt Seilas en kort rapport med et par bilder fra regattaen.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen