Søk i arkivet

Regatta

Dobbelhanded over Atlanteren

Akkurat nå foregår det et stort shorthanded race med mange av de franske profilerte seilerne.

Så var de 7 igjen

Den australske Volvo Ocean Race båten «Brunel» klarte ikke å henge med konkurrentene og trakk seg i Melbourne for ombygging. På mandag er den tilbake i racet igjen.

Bra interesse for samling i Åsgardstrand

Elvstrøm Sobstads samling for LYS klassene i Åsgårdstrand har fått fin oppslutning. 30 båter er allerede klare for deltakelse.

Optimiststart i Vestfold og Oslo

Det er ikke bare Ski Yachting som står på seilernes terminliste til helgen. Optimistjollseilerne sesongdebuterer med regattaer både i Horten og Oslo.

Kraftig byks på rankingen for Stålstrøm

Det internasjonale seilforbundet ISAF kom igår med oppdatert ranking for OL klassene. Norge har to blant de ti beste, og den største forbedringen står brettseileren Jannicke Stålstrøm for.

Moberg med skjev kjøl på Mallorca

Etter en glitrende åpning med seier i den første seilasen i Princess Sofia Cup gikk det senere trått for Peer Moberg. Nå vet vi hvorfor.

Sprengfullt i marinaene

En undersøkelse som står gjengitt i Aftenposten viser at det er få eller ingen ledige båtplasser i Indre Oslofjord.

Antidoping Norge ansvar for dopingkontroller i seiling

Det internasjonale seilforbundet (ISAF) og Antidoping Norge har inngått en avtale hvor Antidoping Norge skal ha gjennomføre dopingkontroller for ISAF både i og utenfor konkurranse. Avtalen omfatter blant annet testing i forbindelse med Americas Cup, melder Norges Seilforbund

Rekorddeltakelse til Musto Ski Yachting

31 båter i alt fordelt på 17 Melges 24, 11 11 metere og 3 FC8 er plåmeldt til helgens Ski Yachting og på grunn av den store deltaltakelsen kjøres kun en omgang i slalåmløypa.

North Sails Treningssamling 2006

Weekenden 29.-30. april inviterer North Sails igjen til den populære og årlige treningssamling ved Holmsbu på Hurum.

Dahl Andersen god i Middelhavet

I den store påskeregattaen for Melges 24 i Middelhavet endte LEK med Geir Dahl Andersen på 9. plass.

Det våres i Tønsberg

Isen har gått i Tønsberg og båtene er i ferd med å komme på vannet. Jollene har hatt sin treningsleir og nå livner det også til i storbåtleiren

Thomasgaard vant i Holland

De norske optimistjolleseilerne gjorde det uvanlig skarpt i den årlige påskeregattaen i Brassemermeer i Holland. Bak vinneren Herman Thomasgaard fra Drøbak krydde det av norske seilere.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen