Søk i arkivet

Regatta

Hvem blir nummer to

Paul Cayard har hatt en betryggende ledelse på Brasil 1, men Knut og co suser innpå. Vil de klare annenplassen inn til Rio i natt og i morgen tidlig? I en e-post skriver Knut at han har sjanser til det.

NORC-sesongen starter 19. april

Selv om kvikksølvet har krøpet uforskammet langt ned på den nedre halvdelen av skalaen, nærmer en ny NORC-sesong seg heldigvis med stormskritt. Informasjonsmøte er berammet til Onsdag 19. april kl 19-21 i KNS lokaler, Huk Aveny 1

ABN1 lar seg neppe true - i mål til natten

Med 140 nm igjen å seile og 94 nm forsprang til nummer to ser etappeseier nummer tre trygg ut for Mike Sanderson og mannskapet på ABN1

Norwegian Steam tok tet i Miami

Eivind Astrup og taktiker Morten Henriksen fikk den best tenkelige åpningen på regattaen i Miami. Med 8, 1. og 2. plass har «Norwegian Steam» tatt ledelsen etter første dag i den sterke Farr 40 klassen

Maten tar slutt på Brasil1

Etter 19 døgn i sjøen er maten i ferd med å ta slutt for Frostad & Co. En langsom start og lite vind i søratlanteren har kullkastet kalkylene.

Frostad med ny båt og ny hovedsponsor

Til tross for 2. plassen i fjorårets Nokia Oops Cup har Knut Frostad jaktet på ny båt til årets regatta.

ABN1 drar fra, men gleden kan være kortvarig

Et komplisert værsystem over feltet de nærmeste dagene kan kullkaste ABN1s drøm om en ny etappeseier, selv om båten akkurat nå ser ut til å gå mot ny triumf

Samling for alle E-jolleseilere i Åsgårdstrand

Norsk Europajollklubb (NEK) inviterer E-jolleseilere på alle nivåer til inspirerende samling 18.-19. mars i år.

Breidangen Rundt 2006

I år blir den populære regattaen arrangert lørdag 20. mai. Både start og målgang vil skje ved Quality Spa & Resort Holmsbu.

Shorthanded seminar i Bergen

North Sails gjentar suksessen fra tidligere i vinter og holder nytt seminar om shorthanded seiling i samarbeide med Askøy Seilforening og Frydenbø. Sett av mandag 13. mars kl 18-21.30.

ISAF feirer jubileum og kårer århundrets seiler

Som Seilas, kårer nå det Internasjonal Seilforbundet ISAF århundrets seiler i forbindelse med sitt hundreårsjubileum. Estoril er valgt til å arrangere festlighetene.

Videohilsen fra Knut

Det er ikke hver dag vi får e-post fra Brasil1, og heller ikke ofte fra båter som runder Kapp Horn. Men her er en videohilsen fra Knut Frostad sendt fra Brasil1.

Udramatisk helg, men ABN1 øker ledelsen

Det lønner seg alltid å lede i seiling. ABN1 fikk østavinden først, slo og dro ytterligere fra konkurrentene

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen