Søk i arkivet

Regatta

To norske lag i VM for X99

Mer enn 40 båter stiller til start når VM for X99 begynner imorgen. To av dem er norske.

Ny andreplass til Frostad

Svenske Klabbe Nylöf tok en klar seier foran Knut Frostad og hans Team Nokia Acdemy i Stockholm City Race onsdag. Svenskene vant tre av fire seilaser i landskampen mellom de 60 fots trimaranene og de hadde Paul Cayard om bord som taktikker.

Ericsson vurderer et nytt Volvo Ocean Race

Ericsson Racing Team avslutter engasjementet fra dette Volvo Ocean Race, men ligger allerede i startgropen for det neste.

Se bilder fra Shetland Race

Her kommer flere bilder som ble tatt av Seilas' reporter under Bergen-Shetland Race 2006.

«Ollie» og Seilas vant Shetland Race!

I går kveld var sammenlagtresultatene fra årets Bergen-Shetland Race klare, og «Seilas»-båten «Ollie Royal» gikk av med seieren i sin klasse. Overallvinner ble som ventet «Pluto».

Stor NMs favoritter

På torsdag samles landslagseilere og fremtidige OL håp for å sloss om gull. Vi har tatt en titt på startlisten. Her er favorittene og outsiderne.

Stor-NM i seiling med arvtakeren etter Siren Sundby

Torsdag til søndag arrangeres Stor-NM i seiling på Fjærholmen ved Tønsberg. Stor-NM er denne gang et utstillingsvindu og en scene spesielt for fremtidens seilere

13/100 fra å vinne speedrace i Stockholm

Etter fem runder med speed race i svært lite vind i Stockholm City idag, lå norske Nokia Academy og Team TietoEnator med like mange poeng og Team HiQ ett poeng bak. Dermed ville den siste og sjette runden avgjøre

Godvær under stor regatta-helg

På torsdag samles hele norges seilerelite ytterst i Oslofjorden. Både Stor NM og Hankø Race Week arrengeres samtidig. Høytrykk vil gi sommervær, men kanskje ikke så mye vind.

Flott seilas tur-retur Shetland

Årets Shetland Race startet med kuling og avsluttet med silkeføre og stekende sol fra skyfri Bergenshimmel. Foruten enkelte mindre materielle skader på seil og utstyr foregikk den salte havseilasen uten dramatikk.

Shetlandsfarere i mål

Ved 13-tiden i dag gikk ”Ollie Royal”, med Seilas om bord, over mål ved Marstein fyr etter et drøyt døgn fra Shetland. ”Ille Moro 1” passerte mål som første båt ved 11-tiden.

Svenskene slo Alinghi

Dette har vært en bra uke for det svenske America's Cup prosjektet. Først landet de en ny sponsorkontrakt, og idag slo Magnus Holmberg & Co selveste Alinghi

Truimf for Erikstad

Bjørnar Erikstad som har det største handicap av alle deltakerne i 2.4 meter klassen, satte punktum for årets Kieler Woche med seier i finaleseilasen som teller dobbelt

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen