Søk i arkivet

Regatta

Ruth vant overlegent i Moss

Kristian Ruth forsvant som en ånd i en fillehaug etter start i Norges Cup regattaen i helgen

Stor oppslutning rundt Inter-City debut

Nesten førti båter stilte til start i den første Inter-City seilasen mellom Ålesund og Molde. Arrangør i år var Ålesund seilforening, mens det neste år blir Molde. Martin Due, kaptein på Bavaria 36 «Arius IV», har sendt Seilas en kort rapport med et par bilder fra regattaen.

Ol-seiler staker ut «vinnerkursen» til Shetland

Karianne Eikeland og Magne Sandtorv inviterer til diskusjon om «vinnerkursen» til Shetland i forbindelse med rormannsmøte i Bergen.

Ny jorden rundt regatta

Ikke før er en jorden rundt regatta avsluttet før det lanseres en ny, denne gangen med en 16 m entypebåt, og seilasen skal gå over to etapper

Havnregattaene mest vellykket, sier Bourke

Volvo Ocean Race sjefen Glenn Bourke la hodet på blokken da han skapte den ny VO70 klassen for Volvo Ocean Race. Nå bejubler alle den kontroversielle klassen, men selv er Bourke mest fornøyd med havneseilasene.

Piratene kom sterkt på slutten og vant etappen

ABN Amro Two hadde det de fleste anså som en uslåelig ledelse, men da vinden løyet utenfor Vinga var Paul Cayards Pirater der som et skudd. Dagens store nyhet var imidlertid at neste Volvo Ocean Race går av stabelen allerede om to og et halvt år.

Mot etappeseier til ungdomsbåten

Selv om hjemmepublikumet hadde håpet på seier til Ericsson på den siste etappen og opprykk til 4. plass i sammendraget, vil ABN2, om de skulle vinne etappen få en hjertelig velkomst i Gøteborg.

ABN2 seiler den siste etappen for Hans Horrevoets

Flirt først i mål, men Ille Moro tok pokalene

Ludvig Daae, denne gangen i par med Kristian Østmark tok overallseieren i Watsi TwoStar. Men med forskjellige starttider for de ulike klassene var det mange seierherrer i regattaen

Champagne for Samdal

Elin Samdal imponerte med 7. plass i EM for laser radial. Det er hennes første topp ti plassering i et internasjonalt mesterskap

Ulidelig spennende avslutning i VOR

Om førsteplassen er klar, er kampen om alle de fire neste plassene nå helt åpen. Og imorgen får vi vite regattaens fremtid.

Back where she belongs

Med 262 nm til mål i Gøteborg har ABN1 intatt sin vante posisjon i feltet, i tet. Men det er lite som skiller de seks båtene som er igjen i racet.

Samdal i topp ti

De første finaleseiasene under EM for Laser Radial ga både opp og nedturer for Elin Samdal. Det gjelder også for konkurrentene.

Færder'n på TV

NRK og MTG (eiere av TV3/Viasat) sportskanal SportN sender idag både fra Færderseilasen og Nokia Oops Cup. Her møter du både Kong Harald, årets seiler i 2005 og Fædervinner i sin klasse, samt Knut Frostad og konkurrentene i Nokia Oops Cup

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen