Søk i arkivet

Regatta

Bredbånd TV fra America´s Cup

To spennende mediatilbud, America's Cup Broadband TV og America's Cup Live Sailing, utviklet av Alcatel, blir i disse dager lansert før Louis Vuitton Acts 2006. Dermed kan et større publikum følge begivenhetene i Valencia, så å si slag for slag.

ABN 1 vinner til New York

kl 0810 GMT idag gikk ABN1 over mål i New York med 22 nm til gode på nærmeste konkurrent. Mens VOR nå i realiteten er avggjort er kampen om 2. plassen, både på etappen og sammenlagt hetere enn noensinne.

ABN1 først som vanlig

Fire timer med 30 knops vind var alt som skulle til, og vips, så er ABN1 først i feltet.

Cayards pirater først ut fra Baltimore

Da den korteste av etappene idag startet fra Baltimore tok Paul Cayard raskt ledelsen til tross for en kraftig grunnstøting på vei ut til startområdet.

Vakkert vårvær og lite vind i Son

NORC starten for 2006 sesongen gikk under varierende forhold i helgen. Lørdagen var preget av store vindskift og tidvis meget vanskelige forhold, mens seilerne idag fikk stabil 15 knops nordavind som løyet til 5-6 knop i den siste seilasen.

Seilas i hundre - feirer med trebåtregatta

Seilas fyller 100 år i år og vi ønsker å markere jubileet, blant annet med en regatta for klassiske trebåter fra Dronningen tirsdag 6. juni kl 17.00

Fem nominert til Årets Seiler 2005

For første gang i historien, inviteres seilere i hele Norge til å være med på å stemme frem den kandidaten de mener fortjener tittelen ”Årets Seiler”. Utdelingen av prisen vil foregå i Horten, Lørdag 10.juni, i forbindelse med Færderseilasen

Siren i tenkeboksen

OL mester Siren Sundby trives godt som student i København og tankene mot et nytt OL kommer stadig mer i bagrunnen. Selv sier hun at sjansene for at hun ikke stiller i Beijing er 70/30.

Flødeseilasen for tur/hav på Sørlandet

SM-tur/hav ble ikke arrangert i 2005 grunnet dårlig deltakelse de foregående år. I forbindelse med at det sannsynligvis samles en del båter i Lillesand etter innkomst for Flødeseilasen den 13.05, gjøres et nytt forsøk.

KNS inviterer til turseilercup

Turseilergruppen i KNS inviterer til uhøytidelig kappseilas om TURSEILER-CUP på Lysakerfjorden. Dette er en kappseilasserie der ingen ”står på krava til det smeller” Alle KNS medlemmer med turbåt kan delta.

954 båter klare for Færderseilasen

Da påmeldingsfristen til årets Færderseilas gikk ut, lå deltagerantallet an til samme nivå som til fjorårets seilas, men ennå strømmer påmeldingene inn

Frostad på vei hjem i ny båt

Knut Frostad vil ta tilbake Nokia Oops Cup. Etter seieren i 2004 og andreplassen i 2005 er teamet nå topptente i ny båt.

Premie for hurtig påmelding til Breidangenregattaen

Påmelding til Breidangen Rundt 2006 er nå åpnet. Det er mulig å melde seg på helt frem til regattadagen lørdag 20. mai, men de som melder seg på innen 13. mai er med i trekningen av 3 flotte rødvinsglass fra Hadeland Glassverk

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen