Søk i arkivet

Regatta

Aksjon i Bundefjorden for å stemme frem Moberg

Kåringen av Årets Seiler over nett har tydeligvis skapt interesse i lokalmiljøene. Bundefjorden Seilforening har satt igang aksjon for å stemme frem sitt æresmedlem Peer Moberg, og vi kan regne med at andre miljøer støtter sine på samme måte

Pinseleir i Arendal fulltegnet

For tredje året arrangerer Arendal Seilforening pinseleir for jolle- og brettseilere. Interessen er upåklagelig og den er for lengst fulltegnet.

Ukrainsk mester, norsk 14. plass i EM for Solinger

Arendal Seilforening arrangerer neste års EM for den tidligere OL klassen. Tre lag var på studietur til Ungarn.

Brasil 1 og Piratene fikk godtgjørelse

De to båtene ble beordret å snu for å assistere ABN Amro Two da båten rapporterte mann overbord.Nå har juryen gitt begge godtgjørelse for tidstapet.

Moberg avsluttet med stil

Med sjetteplass i den siste seilasen endte Peer Moberg på 12 plass i Holland. Dermed nådde han sitt mål med regattaen.

Tøff siste dag på jobb for Moberg

Avslutningen gikk ikke helt etter plan for Peer Moberg som måtte se medalsrace forsvinne i det fjerne

Fram XVI fikk en fjerdeplass i Punta Ala

Kong Harald og Framlaget imponerte i den neste siste seilasen i årets første MedCup og viste at de i en heldig stund kan spise kirsebær med de store.

Mossegutt med ambisjoner

Mathias Mollatt (16) fra Moss Seilforening har seilt siden han var åtte år. Om ti år er han olympisk mester - hvis guttedrømmen går i oppfyllelse, skriver Moss Avis.

Mobergs beste i Holland

Med 4 plass idag fortsetter Peer Moberg å seile bra under Holland regattaen. Også Jannicke Stålstrøm klatret en plass i sammendraget.

Fjerde strake for de Ridder i Punta Ala

De ble nok en seier til Peter de Ridders Mutua Madrilena dagens kystseilas da 19 TP52 møttes i den femte seilasen i Breitling MedCup. Kong Harald ble nr 14, den samme plassering som Fram XVI har sammenlagt.

Tøff seilas for mor og barn

Vi hadde 39 knop på vindmåleren, og både jeg og barna var sjøsyke, forteller Pauline Book-Bratbakk til Seilas fra Skagen.

Fornøyde vinnere

Pixeline var suveren i årets Hovdan Skagen Race, men mannskapet har opparbeidet seg faste rutiner på feiringen. Her er vinnerruta.

Moberg seiler bra i Holland

Holland Week startet igår med to norske deltakere, Peer Moberg i Finnjolle og Jannicke Stålstrøm i brett. Så langt er det Moberg som gjør sine saker best.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen