Søk i arkivet

Regatta

11 meterne i Musto Ski-Yachting

Foruten Melges 24 og FC8 er i år også 11 meterne invitert til den populære Musto Ski-Yachting. Den største attraksjonen i år blir likevel OL mesteren Kjetil Andre Aamodt dersom han stiller opp i sin nye Melges 24.

Leserne tror på Brasil1

I spørreskjema på seilas.no har Brasil1 fått størst oppslutning som den båten leserne tror tar 2. plassen på etappen til Rio. ABN1 og Ericsson har fått minst, men av forskjellige årsaker

Conner inviterer til goodwillregatta i New York

I samarbeide med Manhattan Sailing Club inviterer seilerlegendenen Dennis Conner til regatta i havnebassenget utenfor New York. "Dennis Conner International Yacht Club Challenge." skal skape goodwill blant seilforeninger fra hele verden gjennom vennlig kappestrid

Elvström Sobstad ”4 Racing” treningshelg

Elvstrøm Sobstad inviterer igjen til regattahelg for LYS Racing klassene 12. - 14. mai 2006. Årets regatta arrangeres igjen i samarbeid med Åsgårdstrand Seilforening.

Dobbelt Farr i tet

På karter leder når Cayards pirater, men ABN1 ligger forenom i le og Brasil1 tre grader lengre i nord. Derfor får vi ikke en realistisk rekkefølge før passering av den første isporten

Farr 40 samles i Danmark

Den tredje Farr 40 kommer snart til Danmark og flere skal det bli. Kronprins Frederik får sin båt nr. to og snart regner man med å ha 10 båter i Tuborg Havn ved København der båtene skal samles. Dermed behøver ikke norske seilere i fremtiden dra til Middelhavet eller til USA for å kappseile.

Pokerspill og listen snudd på hodet

Brasil1 og ABN2 lengst i nord har mistet vinden og frustrasjonen over å lunke avgårde i 6-7 knop mens konkurrentene i syd fosser forbi må være enorm. Brasil har tapt 61 nm de siste seks timene og ligger nå bakerst i feltet, mens ABN1 igjen har tatt teten.

Regattaseminar i Tromsø

Lørdag 25/2 arrangerer Tromsø Seilforening regattaseminar på foreningens klubbhus ”Løkta”. Samarbeidspartner er Elvström Sobstad.

Brasil 1 tar tet

Mens feltet er tett samlet når det gjelder avstanden til mål med bare 27 nm mellom første og siste båt, er spredningen stor mellom båtene nord og sør i feltet. Dette kan skape store omkalfatringer i rekkefølgen

movistar ikke lenge i paradis

Etter å ha seilt seg opp i tet på overraskende kort tid har movistar igjen falt bakover i feltet, mens ABN1 og ABN2 har gjenintatt de to første plassene

movistar i ledelse, tok igjen to timers straff

Etter 16 timers seiling var movistar i tet på den 4. etappen. Først tok Cayards pirater ledelsen, men allerede etter noen timer var ABN 1 og 2 i sine vante posisjoner med movistar halsende bakfra.

Nytenkning i Moss

Moss Seilforening lager ny og spennende regatta. Med Belamarin som hovedsponsor arrangeres Moss Raymarine Race for første gang 18. og 19. august. Regattaen teller på NORCs terminliste, men også LYS-klassene får delta sammen med en egen klasse for en- eller tomannsbåter. Dessuten blir det lagseilas mellom seilforeningene i alle klasser.

Seilerfest i Svolvær til sommeren

I forbindelse med Dinartica, Midnight Sun Race vil havna i Svolvær være preget av seilbåter og aktiviteter fra 30. juli til 9. august.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen