Søk i arkivet

Regatta

Baugspryd på AC båt

Sist gang AC båtene kjempet om America´s Cup var baugspryd forbudt. Nå er det nye regler og det gir rom for å prøve nye muligheter.

Ny OL jolle for damer?

I løpet av 2007 skal ISAF velge nye klasser til OL i 2012. En av de klassene som ligger an til utskiftning er 470 og nå har konstruktøren av 29er laget en oppgradert versjon som bør være en verdig utfordrer.

Optimistsesongen er i gang

2005 sesongen var resultatmessig en av de beste gjennom tidene for norske Optimistjolleseilere. Nå satses det for fullt mot en ny sesong

Årets første på Hvasser

Seilforbundets inviterer til årets første Storsamling for landslaget og ToppSeil. Samlingen finner sted den første langhelgen i mai.

Vel gjennomført Frostbite

Frostbite 2006 er avsluttet. Arrangementet gikk prikkfritt begge dager. Nærmere 80 seilere var på vannet, skriver Soons Jørn Søderholm til Seilas

Minitransatbåtene har treningssamling

Med Nick Bubb som trener og Clemency Williams til å holde værbriefing til hver treningsdag har Miniene treningssamling på Hankø første helg i mai.

euroConex hovedsponsor for Melges Norway

Når euroConex Nordic AS nå tegner ett års kontrakt for Norges Cupen i Melgesklassen viser dette at klubbens profil er attraktiv i næringslivet.

Banedommerkurs i Brevik

Parallelt med Norges Cupen i Brevik i mai arrangeres også banedommerkurs. Kurset holdes i regi av Norges Seilforbunds Dommerutvalg og Brevik SF.

Reisebrev fra Elin Samdal

Elin er fortiden Norges beste Laser Radial-seiler og kan bli den neste Siren Sundby. Hun startet sesongen med en sterk annen plass i Spania Her er hennes siste reisebrev.

ABN1 fortsetter å dominere

Med ny seier for ABN1 i innshoreseilasen i Rio i går er det vanskelig å se hvem som skal ta fra båten sammenlagtseieren. Kampen om 2. plassen skjerper seg imidlertid.

Viktig innshore i Volvo Ocean Race

Imorgen møtes båtene til den fjerde havneregattaen i Volvo Ocean Race. ABN1 har vunnet begge de to siste, men alt kan skje når seks supermotiverte lag barker sammen på en liten bane.

Simrad hovedsponsor for Scandinavian Cup

Simrad øker sitt engasjement som regattasponsor og går nå inn som hovedsponsor for regattaen for X-båter i Arendal i august

Melgesklubben med eget blad

For første gang presenterer en klasseklubb seg gjennom et gjennomarbeidet og profft blad. Det er webredaktør for Melgesklassen, Petrus Eide som står bak satsningen

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen