Søk i arkivet

Regatta

God norsk avslutning i Cadiz

Andalusian Olympic Week ble avsluttet i Cadiz igår med gode norske resultater. Både Elin Samdal og Jannicke Stålstrøm endte på pallen sammenlagt.

Sterk seiling av Stålstrøm

Med 1, 2 og 3 plass i de tre siste seilasene klatret Hortensjenta Jannicke Stålstrøm kraftig på reultatlistene i Cadiz igår. Bare en spansk jente og verdenseneren Olga Maslivets ligger nå foran henne. Regattaen avsluttes idag

Friskt vintervær i vente

- 20 grader, 60 knops vind og sne på dekket venter Volvoseilerne på vei til Kapp Horn. Vinterseiling på det beste for galningene som må bremse for å sikre båt og mannskap i det fryktede sørishavet.

Hvorfor driver jeg med dette? spør Knut

Kan noen være snill å minne meg om, fire år fra nå, at jeg virkelig ikke trenger å gjøre dette lenger, sier Knut Frostad i en melding fra det kalde og våte sørishavet der Brasil1 hopper fra bølge til bølge i 20 knops fart på vei til kapp Horn.

IMS Nord Europeisk Mesterskap etablert

Med norske Thomas Nilsson som en av pådriverne er planene nå klare for en serie regattaer for IMS flåten. Ved å delta i to av regattaene og finalen kvalifiserer man til tittelen North European IMS Champion 2006.

Samdal og Stålstrøm best i Cadiz

Det norske landslaget, for tiden på treningsleir i Cadiz deltar i Andalucian Olympic Week med mange andre som også velger å trene i varmere farvann

ABN1 tok over ledelsen på ren båtfart

Mike Sanderson og ABN1 viser igjen overlegen båtfart. Etter å ha ligget 8 nm bak Cayards Pirater innhentet den hollandske båten forspranget på tre timer og fosset forbi i le.

Laserjenter best

Våre fremtidige OL-håp prøver seg i Cadiz om dagen mot mange av europas beste seilere. For de fleste har det blitt ett tøft møte.

Ericsson er den store taperen

Brasil bommet på vei valget men har de siste døgnene seilt raskest. Den svenske båten derimot seiler rett og slett sakte, og skipper Neil McDonald får nok litt å forklare i Rio.

Brasil bommet

Båtene er gjennom begrensningsporten og vinden har kommet. Og hvem som leder er ingen overraskelse.

Nilsson overtar formannsklubben i NORC

Norwegian Offshore Racing Club NORC har sitt årsmøte kommende mandag. Dersom valgkomiteens instilling følges overtar Thomas Nilsson formannsklubben etter Lars Erik Heibek som blir nytt styremedlem

Ferske jollesseilere i ilden

I morgen starter Andalusian Olympic Week i Cadiz i Spania og alle norske landslag og Toppseilere bortsett fra Ynglingen stiller til start. For mange blir dette den første testen i ny klasse.

Får Brasil1 belønning for sitt dristige kursvalg?

brasil1 har nå fått opp farten og er raskest i feltet. Mens båtene foran må krysse for å nå ispporten kan Torben Grael, Marcel van Triest, Knut Frostad & Co nå stå opp.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen