Søk i arkivet

Regatta

Viktig innshore i Volvo Ocean Race

Imorgen møtes båtene til den fjerde havneregattaen i Volvo Ocean Race. ABN1 har vunnet begge de to siste, men alt kan skje når seks supermotiverte lag barker sammen på en liten bane.

Simrad hovedsponsor for Scandinavian Cup

Simrad øker sitt engasjement som regattasponsor og går nå inn som hovedsponsor for regattaen for X-båter i Arendal i august

Melgesklubben med eget blad

For første gang presenterer en klasseklubb seg gjennom et gjennomarbeidet og profft blad. Det er webredaktør for Melgesklassen, Petrus Eide som står bak satsningen

Sesongstart for jolleseilerne

Egentlig skulle de unge starte forrige helg i Åsgårdstrand, men det ble avlyst på grunn av vinterlige forhold. Men i Son til helgen er alt klart, og seilere fra de fleste jolleklasser stiller opp.

Sesongåpning for radioseilerne

«Radioseiling», eller modellseiling som mange kaller det, har i de senere år hatt en fin tilvekst i Norge. Fra 10-15 ivrige seilere i Norsk Modellseilforening for få år siden har aktiviteten bredt seg til flere miljøer i Norge.

Kongen til rors for første gang i ny båt

Kong Harald og regattamannskapet var storfornøyd etter første trenings- og trimmetur på den splitter nye «Fram XVI». Til tross for gråvær over Palma hadde seilerne en fantastisk dag på sjøen med det nye leketøyet. Seilas har de første bildene av Fram XVI under seil.

Dramatisk jomfrutur for «Fram XVI»

Kong Haralds nye regattamaskin, 52 foteren «Fram XVI» fikk en friskere overfart enn beregnet. 64 knop viste måleren på det verste på veien fra Italia til Mallorca.

Kostecki overtar skipperjobben

Amerkaneren John Kostecki, vinneren av Volvo Ocean Race for fire år siden overtar skipperjobben på Team Ericsson. Neal McDonald fortsetter som co-skipper of vaktsjef.

Sony Ericsson fortsetter med NORC

Sony Ericsson går inn i sitt andre år som hovedsamarbeidspartner for Norwegian Offshore Racing Club. Årets høydepunkt i Sony Ericsson NORC rankingseilasene blir NM på Hankø i september.

Mæland vant Isbjørnseilasen

Mats Mæland, RAN vant Isbjørnseilasen som ble arrangert på Korsfjorden i strålende vintervær og 2-4 m/sek.

Sølv ikke nederlag for Astrup

Etter to utrolig jevne og spennende seilaser der plasseringene skiftet uavlatelig seilte amerikaneren Robert Hughes seg frem til seier i Farr 40 klassen, men det var lite som skilte og resultatet kunne lett ha vært annerledes.

Astrup vant over regattakomiteen

Etter først å ha blitt disket for tjuvstart, vant Eivind Astrup frem overfor regattakomiteen med påstanden om at «Norwegian Steam» hadde startet korrekt i alle lørdagens seilaser

ABN1 i mål i Rio i natt

Klar seier til Mike Sanderson og mannskapet på ABN Amro 1 som gikk i mål i Rio i natt. Nedtur for Frostad & Co da Cayards Pirater tok andreplassen.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen