Søk i arkivet

Regatta

Høyt aktivitetsnivå i KNS

KNS har stor aktivitet i vinterhalvåret med medlemsmøter og variert kurstilbud til medlemmer og andre interesserte. Idag er det trim-og riggekurs for jolleseilerne i regi av North Sails.

Bærumsgutt årets brettsseiler

Unge Eivind Sinding-Larsen fra Bærum Seilforening er av Norsk Brettseilerklubb kåret til årets brettseiler for 2005. Fra å være nybegynner har han på kort tid utviklet seg til å bli en av landets beste brettseilere

Skandinavisk regatta med millionbudsjett

Kommunene og seilforeninger i Oslo, Gøteborg, Malmø og København står bak et prosjekt der man skal hente flere tiltalls millioner i sponsormidler på tidenes største regattaserie med verdenseliten på plass. Målet er å bli større enn America´s Cup

Halvtonnerne samles til regattaserie

Da IOR regelen regjerte på sytti- og åttitallet var interessen for Halvtonnklassen stor, ikke minst i Norge da nærmere 30 båter stilte til uttakningsseilaser før VM på Hankø i 1983. Nå er klassen på vei tilbake med mange av båtene fra denne perioden

Ericsson protesterer på tilbakekalling

Ericsson teamets skipper Neal McDonald har levert inn protest mot regattakomiteens tilbakekalling av båten under havneregattaen i Melbourne lørdag. Han mener forvirring på startfartøyet er årsaken til feildømming av OCS.

MÅS Melges laget 2006 er valgt

I forrige uke ble laget som skal disponere MÅS-Melges båten tatt ut. Representanter fra MÅS-Melges fondet og Melgesklubben måtte ta ett valg mellom jevne kandidater, skriver Melgesklubbens Petrus Eide.

Heder til Frostad

Knut Frostad tok mediaprisen på den andre etappen. I sin fjerde jorden rundt regatta var ingen bedre enn Seilas skribenten til å formidle stemningen ombord på den dramatiske andreetappen.

Egne juniorseil til Snipe

Risør Seilforening og Elvstrøm Sobstad samarbeider om å lage egne seil til juniorer. Disse vil bli ca 30% mindre en klassens standardseil.

Seilkrets yter båtlån

Aust Agder Seilkrets har et båtfond og oppfordrer nå unge båtkjøpere som vil satse i Zoom8 eller RS Feva til å søke lån.

Nok en seier for ABN Amro

Det ble et spennende og tett havneregatta i Melbourne. Knut Frostad i Brasil 1 ledet mesteparten av seilasen, men riggproblemer frarøvet dem seileren.

Påskeleir for optimister også i år

Norsk Optimistjolleklubb har i samarbeid med Tønsberg Seilforening også i år gleden av å invitere til treningsleir på Fjærholmen i påsken.

Internett-regatta er fremtiden

Det er OneStar seiler Trond Åsvoll som sier dette, etter at det nye systemet med sms, internettkontakt, og blogging ble prøvd ut under fjorårets TwoStar seilas.

Siste frist for idrettsregistreringen

Seilforbundet minner om at fristen for å registrere medlemstall og aktivitetstall er mandag 6. februar.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen