Søk i arkivet

Regatta

Videohilsen fra Knut

Det er ikke hver dag vi får e-post fra Brasil1, og heller ikke ofte fra båter som runder Kapp Horn. Men her er en videohilsen fra Knut Frostad sendt fra Brasil1.

Udramatisk helg, men ABN1 øker ledelsen

Det lønner seg alltid å lede i seiling. ABN1 fikk østavinden først, slo og dro ytterligere fra konkurrentene

Treningsfremgang for Moberg

Peer Moberg satser mot sitt fjerde OL og tilbringer mye vintertid i varmere strøk for å trene. Fremgangen skal være påtagelig.

Frostad skeptisk til V70 etter dramatisk seiling i Sørishavet

I et brev til Seilas skriver Knut Frostad at han ennå ikke er fortrolig med V70 under forhold slik de har opplevd i Sørishavet. Å stå til rors når loggen viser 40 knop uten at du har full kontroll er en skremmende opplevelse sier han.

Dobbelt ABN Amro i tet

Yttersving rundt Falklandsøyene har foreløpig vært best. Synd for Knut som ligger innerst.

Brasil 1 legger seg bak lederbåtene

Det så ut som Marcel van Triest hadde egne ideer etter å ha rundet Kapp Horn. Alle som fulgte Innovation Kværner for åtte år siden husker at det gikk galt.

movistar får hjelp av landsmenn

Tre timer etter at movistar hadde sendt ut sine nødsignaler hadde det spanske America´s Cup teamet mobilisert en hjelpeaksjon for rask reparasjon i Argentina.

America´s Cup konsert i Kina

For å styrke bevisstheten rundt Kinas deltakelse i America´s Cup skal det holdes en spesiell America´s Cup konsert i Beijing 1. april i år.

20 Farr 40 i Miami til uken

Acura Miami Race Week starter 7. mars med «Norwegian Steam» på plass i den sterke Farr 40 klassen. Da skal Eivind Astrup forsøke å forsvare 4. plassen fra Key West tidligere i vinter.

movistar begynte å synke

Ved posisjonsangivelsen kl 1000 GMT idag har movistar tapt 81 nm til teten. Båten begynte å synke, men nå har mannskapet fått kontroll på båten.

Millionregatta får støtte

Byråkratene i Oslo, Gøteborg, Malmø og København støtter planene til Scandinavian Arena Race. Nå kastes ballen videre til politikerne.

God norsk avslutning i Cadiz

Andalusian Olympic Week ble avsluttet i Cadiz igår med gode norske resultater. Både Elin Samdal og Jannicke Stålstrøm endte på pallen sammenlagt.

Sterk seiling av Stålstrøm

Med 1, 2 og 3 plass i de tre siste seilasene klatret Hortensjenta Jannicke Stålstrøm kraftig på reultatlistene i Cadiz igår. Bare en spansk jente og verdenseneren Olga Maslivets ligger nå foran henne. Regattaen avsluttes idag

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen