Søk i arkivet

Regatta

Sonarlaget med full gass mot Paralympics

Bronselaget fra VM i Perth, Jostein Stordahl, Aleksander Wang-Hansen og Per Eugen Kristiansen, KNS viste seg frem for publikum fra Kiwanis, KNS og NSF igår med et morsomt billedkåseri fra VM - og fortalte om planene frem mot Paralympics i Qingdao.

Utfordringene i kø på fjerde etappe

Selv om den tredje etappen har gitt ny spenning i Volvo Ocean Race er det ingen grunn til å avskrive lederen ABN Amro One. Den suverene hardværsbåten har tvert om vist at den nå også er ekstremt rask i lett vær.

Stor- NM 2006 i Tønsberg

Tønsberg Seilforening inviterer i samarbeid med klasseklubbene til Stor-NM 2006. Mesterskapet vil finne sted i perioden 28. juni - 2. juli.

Filmklipp fra 3. Etappe

Under sprintetappen fra Melbourne til Wellington opplevde båtene ganske tøffe forhold i Bass Stredet. Her er en liten filmbit fra Pirates of Carribiean.

Ni sekunder skilte i mål

Kun ni sekunder skilte movistar og ABN1 i mål etter kanskje meste den spennende avslutningen i jorden rundt regattaens historie. Denne gangen trakk movistar det lengste strået etter 14 timers intens matchseiling.

Moviestar leder

For første gang under dette racet blir det en spennende etappe innkomst. Kanskje vinner en Farr-båt.

Bråbrems i front

Med 92 nm igjen å seile er det nå dødt løp mellom ABN1 og movistar. Sistnevnte har tatt inn 32 nm siste seks timer og har nå alle tiders mulighet for å stoppe hollendernes seiersrekke.

Rigg- og seilforedrag i Kristiansand

Mandag 6. mars inviterer With Marine Sørlandet AS i samarbeid med Vågsbygd Seilforening til rigg- og seilforedrag med fokus på terminologi, setting og trimming av rigg og seil.

Solingfeber i Arendal

Vinteren ligger over Torungene, men i Arendal er solingseilerne godt i gang med forberedelsene til en ny sesong. Båt nr 25 er på vei og fire lokale lag drar i mai til EM på Balatonsjøen i Ungarn.

Feltet strekker seg

Mens ABN2, Ericsson og Piratene har lidd under vindskyggen fra Tasmania har ABN1 og movistar dratt fra konkurrentene. Aller mest imponerer ABN1 som nok en gang synes å ha fartsoverskudd.

ABN1 tar over

Den hollanske V70 med Mike Sanderson har lagt bak seg åtte nm mer enn den nærmeste konkurrenten på seks timer og hadde kl 1000 GMT idag tatt ledelsen på den tredje etappen.

Modellfeberen sprer seg til Bergen

I helgen fikk Bergensseilerne sitt første møte med modellseiling. Det var stor interesse for de små radiostyrte båtene både blant det seilkyndige og det mindre seilkyndige publikum.

Movistar har tatt teten

movistar har tatt ledelsen på vei til Wellington etter litt over ett døgns seilas. Fra 2200 til 0400 har den spanske båten økt ledelsen på ABN1 og ledet idag morges med tre nm.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen