Søk i arkivet

Regatta

Brunel bryter VOR og starter på nytt i Baltimore

Brunel starter ikke på den neste etappe til Wellington søndag og laget vil i løpet av dagen idag annonsere en total ombygging av båten. Dermed må den meldes på nytt og betale ny startkontingent før restart i Baltimore.

Brunel bryter VOR og starter på nytt i Baltimore

Brunel starter ikke på den neste etappe til Wellington søndag og laget vil i løpet av dagen idag annonsere en total ombygging av båten. Dermed må den meldes på nytt og betale ny startkontingent før restart i Baltimore.

Bushe bygger neste båt for Victory Challenge

Endelig har svenskene bestemt seg. Nå setter de igang med å bygge racebåten for America´s Cup 2007. Og til å stå for byggingen har de ingen ringere enn Killian Bushe.

Hjelp, vi drukner i jorden rundt regattaer

De engelske havseilerveteranene Josh Hall og Brian Hancock lanserer en ny jorden rundt regatta for soloseilere. Denne gangen er det 40 og 50 foterne som slipper til. Og interessen blant seilere som ikke kan finansier et Open 60 prosjekt skal være stor.

50 BB11 i NM?

Årets NM i BB11 klassen som også markerer klassen 50 års jubileum kan bli et tallrikt mesterskap. Interessen for den populære kjølbåten er på sterkt oppadgående etter at den ble kåret til tidenes seilbåt av Seilas´ lesere.

Brasil 1 tar mekaniker med de neste etappene

Horácio Carabelli, Brasilteamets tekniske koordinator erstatter Torben Graels gullmannskap fra starbåten på de to neste etappene. Grael er ikke glad for å gi slipp på Marcelo Ferreira, men erkjenner at det er en ekstra sikkerhetsforanstaltning å ha teknisk kompetanse på de to krevende sydishavsetappene.

Thomson, Golding og Stamm i Five Oceans

Soloseilasen Five Oceans som starter i Bilbao i oktober har strevd med deltakelsen. Med Alex Thomson, Mike Golding og Bernard Stamm på startlisten får regattaen et nødvendig løft.

Mike Goldiong mottar trofeet som FICO verdensmester i offshore seiling

Høringsrunde utsetter seilforeningsplaner

Bærum Kommunes tidsfrist for inspill til utnyttelse av strandsonen ved Fornebu er utløpt. Fem forslag til badeland, småbåthavn og undervanns parkeringanlegg med båtopplagg ligger på bordet.Nå skal disse realitetsbehandles.

Mike Goldiong mottar trofeet som FICO verdensmester i offshore seiling

Høyt aktivitetsnivå i KNS

KNS har stor aktivitet i vinterhalvåret med medlemsmøter og variert kurstilbud til medlemmer og andre interesserte. Idag er det trim-og riggekurs for jolleseilerne i regi av North Sails.

Bærumsgutt årets brettsseiler

Unge Eivind Sinding-Larsen fra Bærum Seilforening er av Norsk Brettseilerklubb kåret til årets brettseiler for 2005. Fra å være nybegynner har han på kort tid utviklet seg til å bli en av landets beste brettseilere

Skandinavisk regatta med millionbudsjett

Kommunene og seilforeninger i Oslo, Gøteborg, Malmø og København står bak et prosjekt der man skal hente flere tiltalls millioner i sponsormidler på tidenes største regattaserie med verdenseliten på plass. Målet er å bli større enn America´s Cup

Halvtonnerne samles til regattaserie

Da IOR regelen regjerte på sytti- og åttitallet var interessen for Halvtonnklassen stor, ikke minst i Norge da nærmere 30 båter stilte til uttakningsseilaser før VM på Hankø i 1983. Nå er klassen på vei tilbake med mange av båtene fra denne perioden

Ericsson protesterer på tilbakekalling

Ericsson teamets skipper Neal McDonald har levert inn protest mot regattakomiteens tilbakekalling av båten under havneregattaen i Melbourne lørdag. Han mener forvirring på startfartøyet er årsaken til feildømming av OCS.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen