Søk i arkivet

Regatta

Ericsson protesterer på tilbakekalling

Ericsson teamets skipper Neal McDonald har levert inn protest mot regattakomiteens tilbakekalling av båten under havneregattaen i Melbourne lørdag. Han mener forvirring på startfartøyet er årsaken til feildømming av OCS.

MÅS Melges laget 2006 er valgt

I forrige uke ble laget som skal disponere MÅS-Melges båten tatt ut. Representanter fra MÅS-Melges fondet og Melgesklubben måtte ta ett valg mellom jevne kandidater, skriver Melgesklubbens Petrus Eide.

Heder til Frostad

Knut Frostad tok mediaprisen på den andre etappen. I sin fjerde jorden rundt regatta var ingen bedre enn Seilas skribenten til å formidle stemningen ombord på den dramatiske andreetappen.

Egne juniorseil til Snipe

Risør Seilforening og Elvstrøm Sobstad samarbeider om å lage egne seil til juniorer. Disse vil bli ca 30% mindre en klassens standardseil.

Seilkrets yter båtlån

Aust Agder Seilkrets har et båtfond og oppfordrer nå unge båtkjøpere som vil satse i Zoom8 eller RS Feva til å søke lån.

Nok en seier for ABN Amro

Det ble et spennende og tett havneregatta i Melbourne. Knut Frostad i Brasil 1 ledet mesteparten av seilasen, men riggproblemer frarøvet dem seileren.

Påskeleir for optimister også i år

Norsk Optimistjolleklubb har i samarbeid med Tønsberg Seilforening også i år gleden av å invitere til treningsleir på Fjærholmen i påsken.

Internett-regatta er fremtiden

Det er OneStar seiler Trond Åsvoll som sier dette, etter at det nye systemet med sms, internettkontakt, og blogging ble prøvd ut under fjorårets TwoStar seilas.

Siste frist for idrettsregistreringen

Seilforbundet minner om at fristen for å registrere medlemstall og aktivitetstall er mandag 6. februar.

Nytt oppgjør lørdag

Meteorologene spår lett vind i Melbourn under havneregattaen. Det kan bety Farr båtenes hevn som alle er klare for nye utfordringer. Jeg tipper…

Nesten full kvote i Simrad Onestar

Det er nå påmeldt 45 båter til sommerens Simrad Onestar. Påmeldingen åpnet i går, men om ikke lenge må arrangøren innføre ventelister til den populære seilasen.

Masten snart på plass

Brasil 1`s reservemast befant seg i Storbritannia da båtens mast brakk under regattaens andre etappe.

Lav interesse for Seilforbundets Kretsmidler

NSF har tildelt fjorten klubber tilsammen kr 190.000,- fra NSFs Rekrutteringstilskudd for barn og ungdom. Interessen for Kretsmidlene har tydeligvis ikke vært like stor, ettersom forbundet sitter igjen med nesten halvparten av de øremerkede midlene selv.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen