Søk i arkivet

Regatta

Watski Skagerrak TwoStar: Watski sier takk for seg etter 10 år

Etter ti år som hovedsponsor har Watski AS gitt Fredrikstad Seilforening beskjed om at de har valgt å trekke seg som hovedsponsor.

Perfekt Hankødag med Melleby i tet

Melleby best i Melges 24, men det er utlendingene som leder an i Drake og Express etter gårsdagens flotte seilaser i 6-9 sekundmeters sønnavind

Oracle med to-båtstrening

Mens utfordrerne får sin matching gjennom Louis Vuitton Cup driver America's Cup forsvarerne to-båtstrening på San Fransisco bukta.

Lettvindsstart på Hankø Race Week

Med to m/sek på banen ble det kun en seilas for Express, Melges 24 og 11 MOD, mens Drake, IOD og H-båt fikk avviklet to.

Suveren Hermansen i Shetland Race

Den suverene vinneren i FjordSailing Shetland Race ble nok en gang Rolf Hermansen. Han vant begge etappene i sin Omega 34 «Hanna Marie».

Årets Shorthanded-seiler 2013: Tøff kamp venter i Bohusracet

Oppholdet på toppen av listen over Årets Shorthanded-seilere ble kort for Per Ottar Skaaret. Nå møter han seileren i ledertrøya i Bohusracet.

Henri Lloyd Bergen Singlehanded 2013: En drøm om hundre båter

– Jeg har faktisk en drøm om hundre båter, sier Magne Aalen i forbindelse med at påmeldingen til Henri Lloyd Bergen Singlehanded åpner i dag.

Ingen 5.5 metere når Hankøregattaen starter idag

Interessen for 5.5 meterklassen har vært i bølgedaler tidligere også, men det er likevel første gang i nyere tid at klassen ikke er representert på Hankø.

Færderseilasen 2013: Riktig sted til riktig tid

Det var ingen samsvarende oppskrift på rutevalget for årets Færder-vinnerne. Vi snakket med en knippe seilere rett etter målgang i Horten.

Færderseilasen 2013: Kryss meg her og kryss meg der

Sol, varme og vind. Den beste Færderseilasen på mange år, mente de fleste deltagerne. Kanskje værgudene klarer å snu trenden med stadig færre deltagere. Seilas var ute i tre reportasjebåter og dekket regattaen direkte på nett. Her er høydepunktene.

46th World Military Sailing Championship: Mange striper på Askøy

Fra fredag fylles Ynglingene på Askøy opp med striper.

13., 14., 15. plass = norsk glede

– Jeg er veldig godt fornøyd, sier sportssjef Jan Steven Johannessen om den norske innsatsen i Kielerwoche.

Store øyeblikk – svarte øyeblikk

Noen norske seilere hadde oppturer i Kiel i dag – andre hadde skikkelige nedturer.

Nyhetsbrev

Gå til toppen