Søk i arkivet

Regatta

Zarif sikret VM tittelen

Selv om Australias Jake Lilly vant de to siste seilasene er det ingen som kan slå brasilianske Jorg Zarif i kampen om VM tittelen.

Luna Rossa og Emirates Team New Zealand fikk medhold i juryen

I en salomonisk dom fikke begge parter litt, men størst fordel får nok «protestantene» Luna Rossa og Emirates Team New Zealand.

Tøft for Pedersen

Med to plasseringer nede på listen igår, har Anders Pedersen meldt seg ut av medaljekampen - foreløpig.

Vi ha penger tilbake

Louis Vuitton som er sponsor for utfordrerkvalifiseringen til America's Cup er lite fornøyd med deltakerantallet og vil ha penger tilbake.

Færderseilasen 2013: Være eller ikke været

Deltagerantallet i Færder’n har sunket i de senere årene, men årets opplevelse bør kunne bidra til å snu denne trenden – takket være været.

Stor-NM 2013: Friskt og tett i stort NM

Arrangøren måtte studere regelboken før gullmedaljen i E-jolle ble delt ut i et arrangement hvor vind aldri var en mangelvare.

Watski Skagerrak TwoStar 10 år: Familie-regatta for to

Far og sønn, far og datter, mann og kone eller søsken – Watski Skagerrak TwoStar er blitt regattaen der familiemannskap søker utfordringer sammen.

Da shorthanded-seiling ble satt på kartet

Da Watski Skagerrak TwoStar ble arrangert for første gang i 2004, igangsatte den også en helt ny type ­seiling i Norge.

Som å klappe med en hånd

Med bare en båt på banen blir det ikke mye til kappseilas. Men fart ble det da Emirates Team New Zealand seilte mot seg selv i de første seilasene i Louis Vuitton Cup

DesTopNews

TP 52, Stena Match Cup og Louis Vuitton Cup med bare en deltaker står på programmet i denne ukes videomagasin.

God norsk laserseiling i Warnemunde

Årets Warnemunde week telte også som Europacup for begge laserklassene og både i standard og radialklassen var norske seilere med å sette sitt preg på regattaen.

Pedersen slet i vinden

Den som skal få de beste vindforholdene på Gardasjøen må stå tidlig opp om morgenen. Igår ble første seilas startet kl 0800 i 24 knops vind og ditto bølger.

Frontene spisser seg i «Ruddergate»

Juryen startet igår behandlingen av Emirates Team New Zealand og Luna Rossas protester. De håper å ha en konklusjon klar i løpet av onsdag.

Nyhetsbrev

Gå til toppen