Søk i arkivet

Regatta

Nå kommer ungdommen

De ti lagene som skal seile i Red Bull Youth America's Cup har nå fått «nøkkelen» til 45 foterne og er igang med treningen.

Fire norske jenter blant de 40 beste i Laser Radial

ISAF publiserte igår den siste rankingen for OL klassene.

C-Class katamaranene lærer foiling fra AC72

C-Class katamaranene har lenge vært i forkant i utviklingen av vingseil, men når det gjelder foiling kommer kunnskapene fra AC72 båtene. Se video.

Film fra EM vinneren

EM i ORCi var en triumf for Thomas Nilsson og Wolfpacklaget som nå virkelig seiler på et høyt nivå. Her er Fredrik Honningsvågs film fra mesterskapet.

Laser på foiler

Når vi ser hvor lett denne Laseren kommer seg opp på foilen, er det mulig at nesten all jolleseiling innen kort tid blir flyvende.

EM sølv til Line Flem Høst

Med sterk halsbetennelse klarte ikke Line Flem Høst å holde jenta hun hadde utklasset i ISAF jr VM bak seg da de to møttes til revansjeoppgjør i Portugal.

Sølv og femteplass til E-jollegutta

Det ble som ventet VM-sølv til Lars Johan Brodtkorb, Henrik Bucher seilte seg opp til 5. plass, mens beste norske jente endte på 12. plass.

Homlungenseilasen Bare noen få klarte det

Kun åtte båter klarte å fullføre Homlungenseilasen.

Stjørdalsseilasen Slått, men langt fra utslått

– Skal vi bli bedre seilere, må vi konkurrere mot dem som er bedre enn oss, sa deltagerne i Malvik og Stjørdal Seilforening etter å ha tapt i Stjørdalsseilasen.

Siste sjanse for «Artemis»

Med nytt semfinaletap mot «Luna Rossa Challenge» igår må «Artemis Racing» vinne dagens 4. semifinalematch for ikke å bli eliminert fra Louis Vuitton Cup.

Sikret sølvet

Lars Johan Brodtkorb har sikret VM sølv i E-jolle med to seilaser igjen å seile. Men gullet både for gutter og jenter ser ut til å havne hos den danske familien Livbjerg.

Wolfpack Europamester

Med bare en seilas igjen å seile spikret «Trucknor Wolfpack» EM tittelen allerede før finalen.

Nå skal de kåres Høstens NM-rush er i gang

Høsten er NM-tid, og denne helgen går fem mesterskap av stabelen.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen