Søk i arkivet

Regatta

«Fortitude», «Sira» og «Kaisa» best av LYS båtene.

Rett skal være rett. og etter dagens gjennomgang av resultatlistene er «Fortitude» beste LYS-båt rundt TRristein, «Sira» er best av dem som rundet Hollænderboen, og rundt Mefjordbåen er «Kaisa» den beste på korrigert tid.

Færderseilasen 2012: Opplev Færderseilasen – igjen

Færderseilasen 2012 er historie; det ble en typisk Færderseilas med variende vind, vindstille og strøm. Opplev det hele på nytt på SEILmagasinets Færder-side.

Mange vandrepokaler

Mange flotte vandrepremier deles ut i Færderseilasen. Her er listen over årets vinnere.

Heftig superfinale i Aker Brygge Cup

To av Norges fremste tomannslag møttes i Topper-båter da Aker Brygge Cup ble avgjort med superfinaler torsdag.

Frostad: - Ryktene er bare oppspinn

Knut Frostad avviser at Volvo-ledelsen har stilt krav til ham. - Omvendt legger jeg press på for å skape endringer, med 100 % oppbakking fra Volvo, sier han til Seilas. Her er Frostads egen beskrivelse av situasjonen.

Heldal vant Færderseilasen "over all"

Anne og Arild Heldal, et sterkt par i shortandedseiling, vant ikke bare klassen sin i Færderseilasen. De vant også over alle konkurrentene uansett klasse.

«Red Dingo», «Sjaman» og «Hananda» beste LYS-båter

Det er fasiten på årets Færderseilas. I tillegg var «Wolfpack» best i ORC og «Frøkna» den best seilte shorthanded båt.

Nå er det opp til Olympiatoppen

Etter at verdenscupregattaen i Kiel senere i måneden er avlyst, er det regattaen i Weymouth som ble avsluttet idag, som skal danne grunnlaget for norske OL uttak i seiling.

Her er MMS-vinneren

Peer Timo Andersen-Ulven fra «Malabala» rakk å forevige nabobåten som revnet spinnakeren rett før målgang. Dermed vant han Canon-kameraet som var førsteprisen i MMS-konkurransen til Preus fotomuseum.

Groupama øker ledelsen etter havneseilasen i Lisboa

Med seier i dagens seilas og 6. plass til hovedrivalen «Telefonica», økte «Groupama» ledelsen fra tre til åtte poeng før sprintetappen til Lorient imorgen.

«Fortitude» best i LYS Racing

Erling B Skalleruds tilårskomne First 40.7 slo alle de antatt hotteste båtene og endte med best korrigert av alle i R33, R36, R40 og R45 klassene

Små og store i mål

I løpet av formidddagen er mange Færderdeltagere kommet i mål i fin sønnavind.

Ryktene svirrer i Lisboa

Mindre, billigere, mer solide båter, og færre stopover-havner. Ubekreftede kilder her i Lisboa tyder på at næste Volvo Ocean skal ha minimum åtte deltagende båter, skriver Øyvind Bordahl fra Portugals hovedstad der du også kan følge in-port regattaen her live fra kl 1400.

Nyhetsbrev

Gå til toppen