Søk i arkivet

Regatta

Følg Starfinalen på NRK OL2

NRK sender medaljefinalen direkte på OL2, en av internettkanalene fra 1400.

Ny medalje til Nicholas Fadler Martinsen

Junior EM i Europajolle ble avsluttet i dag på Gardasjøen i Italia. Nicholas Fadler Martinsen fra Soon Seilforening tok sølv, bare en uke etter at han tok bronse i VM.

Ulidelig spennende Finnjollefinale

Danske Jonas Høgh Christensen står mellom gullfavoritten Ben Ainslie og Poul Elvstrøms gullmedaljerekord i OL. Imorgen skal tidenes OL finale avgjøre hvem som er den største olympieren blant seilerne.

Tre norske Farr-båter i ORCi VM

Verdensmesterskapet for ORCi starter i Helsinki mandag. Av de 135 deltakerne er tre norske, alle fra Bruce Farrs tegnebord.

Fin start på gullfinalene for «STORM Capital»

De norske seilerne på «STORM Capital» hadde to gode plasseringer da gullfinalene i VM for Melges 24 startet igår.

Norsk 4.plass før medaljefinalen

Med 7. og 5. plass i dagens to seilaser overtok Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen 4. plass før medaljefinalen søndag

Gult flagg og disk ødela finalehåp

Kristian Ruth ødela sjansene for å seile medaljefinale mandag ved å pådra seg sitt andre gule kort i dagens første seilas.

Kjemper om plass i medaljefinalen

Kristian Ruth avsluttet siste seilas før hvildeagen igår med 5. plass og meldte seg dermed på i kampen om plass i medaljefinalen mandag.

America's Cup program og deltakere klare

Påmeldingsfristen til Louis Vuitton Cup 2013 gikk ut 1. august. Bare fire lag utfordrer Oracle Racing til de 34 seilasene om America's Cup i september neste år.

Tettrio skiller seg ut i Star, Norge ikke blant dem

Til tross for en brukbar dag i Weymouth må det norske laget i Star erkjenne at de tre i tet seiler enda bedre

Fadler Martinsen kjemper om gullet i jr EM

Nicholas Fadler Martinsen tok bronse i VM i E-jollle for en uke siden etter å ha ledet før siste dag. Nå kjemper han om gullet i jr EM på Gardasjøen.

Håpløst for Stålstrøm

- Det er stor forskjell på utstyret seilerne er tildelt av arrangøren, sier trener og hovedleder Espen Guttormsen i en kommentar til at Jannicke Stålstrøm har fått utstyr det knapt går an å seile med.

Nye muligheter for Starseilerne idag

Før gårsdagens hviledag lå de norske Starseilerne på 4. plass sammenlagt. Nå er seilerne restituert og klare for en kraftinnsats for medalje!

Nyhetsbrev

Gå til toppen