Søk i arkivet

Regatta

Rolig før start i Hollænder'n

Det er rolig østavind i starten. Seilas er ombord hos Hans-Christian Grand i hans nye Grand Soleil 39. Her er en kort rapport før start.

Weymouth igjen

Det er bare snaue tre uker siden Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen tok sin imponerende 4. plass i Starbåten i OL, men vi tåler gjerne å se medaljefinalen igjen, denne gangen med kommentarer på engelsk.

Stilig film fra Moss

Pål Andreassen som seilte X-41 med Thomas Oksmo har vært ute med kamera og laget denne fine filmen fra Moss Raymarine Race som ble arrangert sist week-end. Her er resultatet.

Tøft sponsormarked i Frankrike

Til tross for seier i Volvo Ocean Race er det usikkert om kriserammede Groupama opprettholder avtalen med Franck Cammas. Veolia har allerede trukket seg fra MOD70 prosjektet til Roland Jordain og nå får selveste Michel Desjoyeaux smake realitetene.

Ukesrevy med norsk innslag

Både Line Flem Høst og Hermann Tomasgaard er med når Sebasgtien Destremau rappoertere fra ISAFs jr VM  i ukens DesTopNewsNews

70 påmeldt til kite-NM

Kiting er ny OL-gren og 70 utøvere stiller til NM neste helg.

John F Kennedy var America's Cup fan

President John  F Kennedy var en ivrig regattaseiler og fulgte America's Cup seilasene da de de ble arrangert i hans nabostat Rhode Island. Hans tale er et historisk tilbakeblikk på America's Cup slik seilasene fortoner seg den gang.

Sol for 241 Hollænder-båter

Regn og lite vind fra syd har vært prognosene for Hollænderseilasen hittil. Nå ser det litt bedre ut!

IOD, Princess og Soling: Klassemestre kan også juble

Klassemesterskap avstedkommer også stor seilglede.

Stor møter liten

Fra Risørseileren Frans Karlson har vi mottatt disse morsomme bildene som viser kontrastene mellom stor og liten båt.

OL mesteren på hodet i Tjørn Rundt

Den svenske OL mesteren i Star debuterte i Marstrøm 32 under Tjørn Rundt. Det gikk ikke helt etter plan for Fredrik Lööf som gikk på hodet etter å ha presset båten vel hardt i medvinden.

Årets Færderfilm

Denne timelange filmen fra årets Færderseilas er kanskje den beste dokumentar vi har sett fra den populær regattaen. Vi følger skipper og mannskap på «Team Baltazar» fra Sætre gjennom vindstille og frisk seilas.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka. Mailen kan inneholde annonser.
Gå til toppen