Søk i arkivet

Regatta

Avlyst i Kiel igår, to norske båter i dagens medaljefinaler

Etter lang ventetid måtte regattasjef Jobst Richter i Kiel igår avlyse på de fleste banene, blant dem der de norske båtene seiler. Idag er det medaøjefonaler med håp om gode norske plasseringer.

FjordSailing Shetland Race: Seil virtuelt over Nordsjøen

Det er ingenting som slår den ekte opplevelsen av å krysse Nordsjøen i FjordSailing Shetland Race, men en virtuell utgave av regattaen kan kanskje hjelpe noe på lysten for de som sitter hjemme i år?

Seilerulykke i Stavanger

En 15 år gammel Stavanger-seiler ligger fremdeles i koma etter at 29eren hans kullseilte sist torsdag, ifølge websiden til Stavanger Seilforening.

Stor-NM til Moss i 2012: 228 båter til tross; flere seilere etterlyses!

228 båter er påmeldt til stor-NM. Det er et imponerende tall, men ikke nok til at det kan kåres norgesmestre i alle klasser.

NRK med rapport fra Watski TwoStar

Østfoldnytt hadde et lengre innslag fra Watski TwoStar 18. juni. Du kan se innslaget her.

De gamle eldst i Brevik

De har skrevet sine navn i gullbokstaver i Brevik, seilerne som seilte inn til de første plassene i klassemesterskapet for Kogg.

Gode norske jolleseilere i Kiel

Marthe Enger Eide som fremdeles må overbevise Olympiatoppen om at hun er god nok for OL, og Anders Pedersen, for hvem OL toget allerede er gått, viser sterk seiling i årets siste verdenscupregatta.

Flott mønstring av brettseilere i Oslo Windsurfing Marathon

Menge gode brettseilere hadde funnet veien til Bjørvika for det første Oslo Windsurfing Marathon. De fikk gode forhold, selv om to timers maratonseilas tok på kreftene,

Hoppern Ungdomsskole gjentok fjorårsseieren

Herman Bordal og Dominykas Rubinskas fra Hoppern Ungdomsskole vant skoleseilasene ifjor og var ikke snauere enn at de gjentok seieren i årets regatta.

Unge og gamle i Cowesregatta

I sommer møtes fire «Glorious Big Class Yachts» til en ny Westward Cup-regatta i England. Denne eksklusive regattaen arrangeres av verdens mest prestisjetunge yachtklubber: The Royal Yacht Squadron,  Yacht Club de Monaco og New York Yacht Club. 

Frisk regattastart for klassikerne

Sommerens regattastart for de klassiske trebåtene ble gjennomført sist helg under svært friske forhold i Flensburg i regi av Robbe & Berking.

NM i 2-krona: Hjemmeseier i NM-debut

Vilde Lysgaard fra Haugesund og Nikolai Bakker, Stavanger ble tidenes første norgesmestre i 2-krona.

Hold på hatten!

Denne filmen fra siste etappe i Volvo Ocean Race viser hvordan VO70 båtene går mer under enn over vannet, og likevel klarer seg på et vis.

Nyhetsbrev

Gå til toppen