Søk i arkivet

Regatta

Det handler om Tokyo 2020: Speiding på OL-banene

2017 har vært et olympisk hvileår for norske seilere. Nå rettes blikket for alvor mot OL i Tokyo i 2020.

BESTE RANKETE SEILFORENINGER 2017: Asker, Bærum og Tønsberg er best

Asker, Bærum og Tønsberg Seilforening har landets beste shorthanded-seilere – dersom SEILmagasinets Shorthanded-ranking legges til grunn.

57 år siden gullet i Napoli

7. september 1960 ble det skrevet norsk seilsportshistorie da den olympiske regattaen ble avsluttet med gull for Peder Lunde jr. og Bjørn Bergvall i Flying Dutchman, en triumf som i hvert fall for Peders del, skulle få stor betydning for hans liv senere.

BÆRUM SEILFORENING: Helly Hansen Skagen Race 2018

Bærum seilforening viderefører og utvikler endringene fra 2017, og for andre gang kan seilerne velge hvor de vil starte fra. I tillegg til den vanlige starten i Åsgårdstrand, blir det i år start fra Arendal – og Stenungsund i Sverige.

MOLDE SEILFORENING: Seilsportsligaen kommer til Molde

Molde Seilforening skal 21. og 22. juli være vertsby for Norsk Seilsportsligas eliteserie og førstedivisjon. Dette blir et stort arrangement for foreningen, og planleggingen er godt i gang.

NESODDEN SEILFORENING: Vinteren stopper ikke ivrige jolleseilere!

I Nesodden Seilforening er det full aktivitet, selv om vi er litt «off season».

NOR Rating: Nytt om NOR Rating-klasseregler

Hvert år samles den internasjonale Ocean Racing Congress (ORC) for å vurdere forslag til forbedringer i målereglene ORC International og ORC Club.

Finnjolle: Vintertrening i Miami med de beste

Fredrikstad Seilforenings medlem Petter Fjeld seiler Finnjolle. Her deler han sine opplevelser fra et treningsopphold i Miami.

Status seil og mål: Gå gjennom målebrevet nå!

Vinteren er tiden for planlegging og forberedelser til 2018-sesongen.

BERGENS SEILFORENING: Snart klart for Knarr-NM i Bergen

Etter en aktiv sesong i 2017 ligger Knarrene nå trygt i vinteropplag i skuret, mens seilerne gjør seg klare for en ny sesong.

«Kaggekongen»: Endeleg har vi startbåt!

Det trengs alltid ein startbåt, ein bøyebåt, ein sikringsbåt eller rett og slett ein slepebåt, og no, i 2018, får vi alt saman i ein pakke – ein Mørebas 27!

Norges Seilforbund: Neste sesong er aldri langt unna

Selv om de fleste av oss nyter en god gammeldags vinter er det likevel på tide å rette blikket mot en ny seilsesong. Vi i seilforbundet har lagt en hektisk periode bak oss. Skifte av generalsekretær tar naturlig nok mye tid og rekrutteringsprosessen er godt i gang. Samtidig er det godt å se at konstituert generalsekretær Per Christian Bordal holder skuta på rett kurs.

OPTIMIST-NM 2017: Nærmere 400 Optimist-bilder på ett brett

Det var glimrende fotoforhold under NM i Optimist i Sandefjord i sommer. Det har resultert i et stort knippe bilder.

Nyhetsbrev

Gå til toppen