Søk i arkivet

Regatta

«Camilla» først i mål i ÅF Gotland Race.

«Camilla» slo begge TP52 og var først i mål i Sandhamn i natt etter fin seilas rundt Gotland. Trolig går det også mot seier på korrigert tid for den norske Cookson 50.

«Groupama» vinner Volvo Ocean Race

Med 2. plass på den 9. og siste etappen sikret Franck Cammas og «Groupama» seier i årets Volvo Ocean Race. Også 2. og 3. plassen sammenlagt er klare før in port seilasen.

Dansk ledelse, men Astrup med i medaljekampen.

Som ventet er de tre utenlandske båtene i tet i det som kalles Europmamesterskap i X-35 klassen, men etter dagens seilaser er også Eivind Astrup og laget hans med i kampen om pallplassen

Kamp om pallen i Volvo Ocean Race

«Groupama» er klar for toppen av pallen. De to andre trinnene er ledige.

Mye vind og kullseilinger i Snipe-NM: Sikret gullet før siste seilas

Suverene Snipe-mestre var gull-klare før siste seilas.

Stille over Vestfjorden

Det var meldt regn og vind fra sør på 7-8 m/s. Istedet viste Vestfjorden seg fra en sjeldent stille side for de drøye 80 båtene som stilte Hovde Vestfjordseilasen i går.

Dansk i teten på Hankø

De tre utenlandske båtene i EM for X-35 har lagt beslag på pallen etter to dagers seilaser på Hankø, men Eivind Astrup og Wolfpack laget hans ble nummer tre i alle dagens seilaser og utfordrer bronsen.

Suveren Nergaard i Risør

Kristian Nergaard, Johan Barne og Trond Solli-Sæther vant samtlige tellende seilaser i NM for 5.5 metere som ble avsluttet idag.

Nå skal det avgjøres!

Følg starten på siste etappe i Volvo Ocean Race her

20 5.5 metere i Risør

Risør Seilforening arrangerer i helgen King Oscar Cup, åpent NM for 5.5 meterne. 20 båter fra fire nasjoner deltar i mesterskapet som skal vise at foreningen er en verdig VM arrangør i 2014.

ÅF Offshore Race igang med havneseilas i Stockholm

Foran øynene på titusenvis av ivrige tilskuere startet ÅF Offshore Race med havneseilas i sentrum av Stockholm lørdag. Idag starter selve regattaen rundt Gotland.

Svenskene åpnet best i Master NM i Laser

Laser er båten for de som liker å trene styrke sier Arild Holt, 2 visepresident i Norge Seilforbund. Arild har selt Laser siden 13-årsalderen og er beste normann i Master-NM.

«Groupama» fester grepet

Med seier i dagens in port seilas gjør franskmennene det vanskelig for konkurrentene.

Nyhetsbrev

Gå til toppen