Søk i arkivet

Regatta

49er FX - den nye jentebåten i OL

Se video fra Auckand der et blandet lag seiler båten under full kontroll i opptil 31 knops vind

NOR 37, GBR 38, BRA 39

Det var plasseringene for tre av båtene i Starbåtenes siste VM seilas. To av dem tok gull og sølv i sammendraget, men den norske båten var ikke en av disse.

Snart jorden rundt

De ti båtene som deltar i jorden rundt seilasen «Clipper Round the World Race» vil krysse Atlanteren ved St. Hanstider og legger så kursen tilbake mot må i England.

Attraktivt tilbud fra F-18 klubben

Er du ung, lovende, seriøs og ambisiøs seiler ? Drømmer du om en dag å seile AC45, Extreme 40 eller kanskje OL i seilsportens Formel 1 klasse NACRA 17? Da kan du lese mer her.

Havseilerklubben gjenopptar værbriefing

På oppfordring fra svært mange seilere som i fjor savnet den årlige værbriefingen før Skagen Race, tar Norsk Havseiler- og Krysserklubb opp igjen dette arrangementet i år.

Oppsiktsvekkende om spansk votering

I den betente striden som er oppstått i kjølvannet av ISAF councils vedak om å erstatte windsurfing med kiting, kommer nå det spanske seilforbundet med en oppsiktsvekkende innrømmelse.

Sterk VM avslutning for Kristian Ruth

Med 8., 7. og 21 plass blant 56 båter i de tre siste seilasene i Laser VMs gullfinale, ble det 18. plass til Kristian Ruth til slutt. Nasjonsmessig kom nordmannen på 15. plass.

Nordland Offshore Race 2012: Tøft værvarsel for Lofoten-seilere

Stiv kuling fra nord og temperaturer ned mot null grader. Deltagerne i Nordland Offshore Race får en tøff start på sesongen.

ISAF votering skaper norsk seildebatt

Som ventet har vedtaket om å erstatte windsurfing med kite skapt heftig internasjonal debatt. Her hjemme hvor brettseilas opplever sterk oppgang har ISAFs councilmedlem Stig Hvide Smiths stemmegiving vakt en viss oppsikt. Følg debatten her.

«Puma» klarte det igjen!

Etter å ha slåss mot hardt press fra «Camper» mot slutten av etappen, tok «Puma» og skipper Ken Read sin ande etappeseir på rad, Det gjør utkommet av dette Volvo Ocean Race helt åpent.

Ruth nærmer seg OL form

Laser VM avsluttes imorgen. Med god seiling er topp 20 innen rekkevidde og da nærmer Asker-seileren seg OL-kravet.

Seilmakeren Doublehanded 2012: Siste sjanse i morgen – 10. mai!

10. mai klokka 23:59 – sharp – løper fristen for å melde seg på til Seilmakeren Doublehanded ut.

KNS og KTK bak «Euroweek 2014»

I 2014 er det 200 år siden Norge fikk sin grunnlov og 100 år siden KNS  arrangerte den berømte «Euroweek-regattaen» her hjemme. Nå vil KNS og Klassisk Treseiler Klubb, KTK, invitere de klassiske seilbåtene til ny, internasjonal jubileumsregatta i Oslo.

Nyhetsbrev

Gå til toppen