Søk i arkivet

Regatta

DesTopNews med innslag fra Hyeres, VOR og annet

Sebastien Destremau tar oss fra Hyères til midten av Atlanterhavet med besøk av noen praktfulle øyer underveis.

ISAF-ranking: TEAM LODESTAR nummer én!

På ISAF-rankingen er nå Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen best i verden.

Topper verdensranking

For første gang topper et norsk lag ISAF rankingen for OL klassene. Starseilerne Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen har tatt teten i sin klasse.

1990-årene: Tidenes norgesmester: Grunnlaget ble lagt i bukta hjemme

Det var seilingen i bukta hjemme sammen med pappa Lars, onkel Eirik og to brødre som la grunnlaget for at Herman Horn Johannessen ble 1990-tallets mestvinnende NM-seiler.

En turseilers bekjennelser: Regatta – hva er vitsen?

Hvorfor i all verden skal man begynne å seile regatta når man er lykkelig som turseiler? Ulf Breistrand lot seg lokke med og forteller hva som skjedde. En gang turseiler, alltid turseiler?

Satser på VM i Farr30

Seilmakeren Eivind Bøymo-Malm og kona Lena Bøymo-Having hadde satt sammen et spennende lag til sin nyanskaffede Farr30, «Mrs Freckles» da båten nylig regattadebuterte med de nye eierne.

Viktig Star VM starter lørdag

Verdensmesterskapet for Starbåter som arrangereres i Hyeres i dagene 5.-11. mai blir den viktigste regattaen før OL i juli. Da skal de fire siste nasjonene kvalifisere seg.

Seiling i «gamle dager»

Flying Dutchman var  OL klasse siste gang i 1992. Den har gitt norsk seiling mange høydepunkter. Peder Lunde jr. og Bjørn Bergvalls gullmedaljer fra Roma OL i 1960 og Olle Petter Pollen og Erik Bjørkums sølv fra Soeul i 1988 er blant dem. Se video.

Mackay FX og Nacra 17 trolig nye OL klasser fra 2016

Nå foreligger rapporten fra Santander i mars der nye OL klasser, skiff for jenter og flerskrog for en blandet besetning hadde sin evalueringstest. Seilernes dom er klar, men det blir ISAF som på årets halvårsmøte får det siste ordet.

NTNUI studentmestere, men BI var best på banen

Årets Student NM i seiling ble arrangert i Trondheim med Ynglinger i helgen. Vinnerne fra BI fylte ikke reglene om klubbrepresentasjon og måtte derfor gi fra seg gullmedaljene til lag nummer to.

Tre i intens tetkamp i Volvo Ocean Race

Den sjette etappen i Volvo Ocean Race er nå inne i den andre uken. Båtene er omtrent halvveis fra Itajai i Brasil til Miami og skal gjennom Doldrums før det siste strekket til mål.

Norge høyt oppe i verdenscupen

Etter at fire av syv verdenscupregatter er ferdigseilt ligger norske seilere overraskende høyt oppe på sammenlagtlistene. Særlig  brettseilerne våre har fått god uttelling.

Helly Hansen Skagen Race 2012: De første premiene er utdelt

De første premiene i Helly Hansen Skagen Race er delt ut. Var du en av vinnerne?

Nyhetsbrev

Gå til toppen