Søk i arkivet

Regatta

Opprop fra KNS Sport

Det er nå igangsatt flere aksjoner for å få omstøtt ISAF vedtaket om å erstatte windsurfing med kiting. En av dem kommer fra KNS Sport som er ev de foreninger som har bygget opp et sterkt brettseilermiljø.

Opp og ned for Stargutta

Før gårsdagens hviledag så det ut til at Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen skulle få en fin VM avslutning. Men idag kom en ny nedtur for nordmennene.

God dag for Mollatt i Laser VM

Med plasseringene 4 og 7 seilte Matthias Mollatt seg kraftig opp og er sammen med Kristian Ruth klar for gullfinalen i Laser VM. Se video.

Tøft for de norske Starseilerne i VM

Hvordan man ikke skal seile Star, sier Team Lodestar på facebooksiden sin etter tredje dags seilas i VM der det butter skikkelig for nordmennene. Se video.

Skuffet over at windsurfing er ute av OL

Det er mange som ser med sterk beklagelse at windsurfing nå er på vei bort fra OL. En av dem er Knut Frostad som startet seilkarrieren som brettseiler og var OL reserve i seilbrett allerede i 1988.

Helt åpent i Volvo Ocean Race

«Groupama» har nå passert «Telefonica» og dersom rekkefølgen holder til mål er det duket for en megaspennende avslutning av dette Volvo Ocean Race.

Kaller opp OL-båten etter Alex

Petter Mørland Pedersen og Eivind Melleby er ranket som nummer én i verden i Star-båt. Nå kaller de opp OL-båten etter avdøde Alexander Dale Oen.

Håp for «Groupama»

«Groupama» har ligget bak på hele etappen, men nå åpner et alternativt kursvalg for nye muligheter i innspurten av etappen til Miami.

Helly Hansen Skagen Race 2012: Gir Sjøassistanse-medlemsskap til deltagerne

Alle deltagerne i Helly Hansen Skagen Race får medlemsskap i Sjøassistanse som en del av startkontingenten.

Nedtur i Star

Om gårsdagens resultat var lite å skrive hjem om var 15. plassen i går strålende sammelignet med dagens seilas.

Laser VM igang

De to norske seilere i VM, Kristian Ruth og Mathias Mollatt kjemper for å overbevise Olympiatoppen om norsk OL deltakelse. Se video

15. plass etter elendig start

Det var fasit etter første dag seilas i Star VM som startet i Hyeres idag.

Kiting inn, windsurfing ut av OL programmet

Dagens sensasjon på ISAFs halvårsmøte er at Kiting erstatter windsurfing til OL i 2016. Council, som er voterende organ, avgjorde igår at Mackay FX, en 49er med modifsert rigg, og idag at Nacra 17 blir nye OL klasser for henholdsvis damer og flerskrog for blandet besetning.

Nyhetsbrev

Gå til toppen