Søk i arkivet

Regatta

Kuling skaper utfordringer for VM seilerne i Finland

Med 3o knops vind på måleren og to meter høye bølger fikk de 130 lagene i ORCi mesterskapet i Finland nok å henge fingrene i under gårsdagens baneseilas.

Australia beste seilnasjon i OL

Med tre gull, Laser, 470 og 49er ble Australia lekenes beste seilnasjon. Vertsnasjone måtte nøye seg med en gull-  og fire sølvmedaljer, mens USA måtte freise hjem uten medalje fra Weymouth.

Jahre og Storm Capital beste amatører i VM

VM i Melges 24 ble avsluttet ved Torbole på Gardasjøen i helgen. I et rekordstort felt på 130 båter ble Øyvind Peder Jahre i «Storm Capital» best av de norske.

Pelle P Bergen Singlehanded Påmeldingsåpning 08.08 - kl 08:00

Er du blant de 20 første til å melde deg på, får du en overraskelse.

Det står mellom tre båttyper Million til ny kjølbåtklasse

Dansk Sejlunion har fått en million kroner for å lansere en ny, dansk kjølbåtklasse.

Finsk på åpningsdagen

Finske Jani Lehti som seiler en Gran Soleil 42 R er den uoffisielle vinner av åpningsseilasen i ORCi VM som startet i Finalnd igår. De norske båtene «Santa« og «Wolfpack Trucknor» ligger lenger nede på listene.

Alternativ OL-kommentar

Sjekk denne! Den er hysterisk morsom.

Norske «Santa» med sterk internasjonal besetning i ORCi VM

Mer enn 130 båter fra 15 nasjoner er regattaklare når VM for ORCi starter imorgen. En av dem er Claus Landmarks «Santa», en helt ny Farr 400 med et internasjonalt mannskap.

Ainslie sikret gullet og ble historisk

Ben AInslie ble nest sist og Jonas Høgh Christensen sist i medaljefinalen, men det holdt til gull for briten som dermed gikk forbi Poul Elvstrøm som alle tiders OL seiler.

Gull til Sverige, norsk 4. plass i Star!

Det ble en utrolig spennende medaljefinale i Starklassen, der Sveriges Fredrik Lööf og Max Salminen sikret gull på den siste lensen og der Norge etter en svak start seilte seg opp gjennom hele seilasen og beholdt 4. plassen de hadde inne før finalen.

Følg Starfinalen på NRK OL2

NRK sender medaljefinalen direkte på OL2, en av internettkanalene fra 1400.

Ny medalje til Nicholas Fadler Martinsen

Junior EM i Europajolle ble avsluttet i dag på Gardasjøen i Italia. Nicholas Fadler Martinsen fra Soon Seilforening tok sølv, bare en uke etter at han tok bronse i VM.

Ulidelig spennende Finnjollefinale

Danske Jonas Høgh Christensen står mellom gullfavoritten Ben Ainslie og Poul Elvstrøms gullmedaljerekord i OL. Imorgen skal tidenes OL finale avgjøre hvem som er den største olympieren blant seilerne.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen