Søk i arkivet

Regatta

Stor-NM til Moss i 2012 228 båter til tross; flere seilere etterlyses!

228 båter er påmeldt til stor-NM. Det er et imponerende tall, men ikke nok til at det kan kåres norgesmestre i alle klasser.

NRK med rapport fra Watski TwoStar

Østfoldnytt hadde et lengre innslag fra Watski TwoStar 18. juni. Du kan se innslaget her.

De gamle eldst i Brevik

De har skrevet sine navn i gullbokstaver i Brevik, seilerne som seilte inn til de første plassene i klassemesterskapet for Kogg.

Gode norske jolleseilere i Kiel

Marthe Enger Eide som fremdeles må overbevise Olympiatoppen om at hun er god nok for OL, og Anders Pedersen, for hvem OL toget allerede er gått, viser sterk seiling i årets siste verdenscupregatta.

Flott mønstring av brettseilere i Oslo Windsurfing Marathon

Menge gode brettseilere hadde funnet veien til Bjørvika for det første Oslo Windsurfing Marathon. De fikk gode forhold, selv om to timers maratonseilas tok på kreftene,

Hoppern Ungdomsskole gjentok fjorårsseieren

Herman Bordal og Dominykas Rubinskas fra Hoppern Ungdomsskole vant skoleseilasene ifjor og var ikke snauere enn at de gjentok seieren i årets regatta.

Unge og gamle i Cowesregatta

I sommer møtes fire «Glorious Big Class Yachts» til en ny Westward Cup-regatta i England. Denne eksklusive regattaen arrangeres av verdens mest prestisjetunge yachtklubber: The Royal Yacht Squadron,  Yacht Club de Monaco og New York Yacht Club. 

Frisk regattastart for klassikerne

Sommerens regattastart for de klassiske trebåtene ble gjennomført sist helg under svært friske forhold i Flensburg i regi av Robbe & Berking.

NM i 2-krona Hjemmeseier i NM-debut

Vilde Lysgaard fra Haugesund og Nikolai Bakker, Stavanger ble tidenes første norgesmestre i 2-krona.

Hold på hatten!

Denne filmen fra siste etappe i Volvo Ocean Race viser hvordan VO70 båtene går mer under enn over vannet, og likevel klarer seg på et vis.

Gamle og nye mestere i Oslo Windsurfing Marathon

Trener Michael Majewski blir utfordret av elevene sine når han imorgen stiller til start i RS:X klassen under Oslo Windsurfing Marathon.

Sebastian Wang-Hansen, deltaker i Oslo Windsurfing Marathon og innstilt til OL

Resultatlisten snudd på hodet

Båtene som var treige under første etappe gjorde det svært bra fra Arendal til Hankø under Watski TwoStar. Se vinnerne

Volvo Ocean Race avgjort?

Med «Groupama» seier på siste etappe og 23 poeng ledelse på «Puma» tyder mye på det. Men det ligger fremdeles 42 poeng på bordet, så i hvert fall teoretisk er fremdeles alt mulig på de tre gjenstående seilasene.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen