Søk i arkivet

Regatta

KNS og KTK bak «Euroweek 2014»

I 2014 er det 200 år siden Norge fikk sin grunnlov og 100 år siden KNS  arrangerte den berømte «Euroweek-regattaen» her hjemme. Nå vil KNS og Klassisk Treseiler Klubb, KTK, invitere de klassiske seilbåtene til ny, internasjonal jubileumsregatta i Oslo.

SEILmagasinet Shorthanded Ranking 2012: Denne helgen starter ballet

Denne helgen tildeles årets første poeng i SEILmagasinet Shorthanded Ranking. Det skjer tre steder rundt om i landet.

92 påmeldt til Skagen Race

Da den ordinære fristen for påmelding gikk ut var 92 båter påmeldt til HH Skagen Race neste uke. Frist for etteranmelding er 15. mai.

Fremgang for norske Laserseilere

Både Kristian Ruth og Mathias Mollatt er med i gullfinalen under Laser VM som i disse dager arrangeres i tyske Boltenhage, Begge gjør fremgang etter hvert som regattaen skrider frem. Se video fra mesterskapet.

Gary Jobson med America's Cup program

America's Cup vinner, filmprodusent og ekspertkommentator Gary Jobson, president i det amerikanske seilforbundet presenterer en oppdatering av forbredelsene sett fra Oracle Racing-

Opprop fra KNS Sport

Det er nå igangsatt flere aksjoner for å få omstøtt ISAF vedtaket om å erstatte windsurfing med kiting. En av dem kommer fra KNS Sport som er ev de foreninger som har bygget opp et sterkt brettseilermiljø.

Opp og ned for Stargutta

Før gårsdagens hviledag så det ut til at Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen skulle få en fin VM avslutning. Men idag kom en ny nedtur for nordmennene.

God dag for Mollatt i Laser VM

Med plasseringene 4 og 7 seilte Matthias Mollatt seg kraftig opp og er sammen med Kristian Ruth klar for gullfinalen i Laser VM. Se video.

Tøft for de norske Starseilerne i VM

Hvordan man ikke skal seile Star, sier Team Lodestar på facebooksiden sin etter tredje dags seilas i VM der det butter skikkelig for nordmennene. Se video.

Skuffet over at windsurfing er ute av OL

Det er mange som ser med sterk beklagelse at windsurfing nå er på vei bort fra OL. En av dem er Knut Frostad som startet seilkarrieren som brettseiler og var OL reserve i seilbrett allerede i 1988.

Helt åpent i Volvo Ocean Race

«Groupama» har nå passert «Telefonica» og dersom rekkefølgen holder til mål er det duket for en megaspennende avslutning av dette Volvo Ocean Race.

Kaller opp OL-båten etter Alex

Petter Mørland Pedersen og Eivind Melleby er ranket som nummer én i verden i Star-båt. Nå kaller de opp OL-båten etter avdøde Alexander Dale Oen.

Nyhetsbrev

Gå til toppen