Søk i arkivet

Regatta

Wolfpack med i tetbildet

Med 2. og 4. plass i de to siste seilasene onsdag meldte Thomas  Nilsson og «Wolfpack Trucknor» seg på i kampen om de gjeveste trofeene under VM for ORCi.

Nattarbeid for Wolfpack Racing Team

Det er lite hvile for Wolfpack Racing Team under VM i ORCi i Finland. Etter tirsdagens oppløftende 6 seilas i harde vinder kom de til brygga med rigghavari, skriver Jon Amtrup i en rapport til Seilas.

Norske seilere i Eurosaf jr EM

Juniorene har sitt europamesterskap i seiling i Aarhuis i disse dager, og Norge stiller med gode seilere i 29er, Laskerklassene og RS:X for herrer.

Ble for mye for IOC

IOC synes ikke alt er like morsomt...

Kuling skaper utfordringer for VM seilerne i Finland

Med 3o knops vind på måleren og to meter høye bølger fikk de 130 lagene i ORCi mesterskapet i Finland nok å henge fingrene i under gårsdagens baneseilas.

Australia beste seilnasjon i OL

Med tre gull, Laser, 470 og 49er ble Australia lekenes beste seilnasjon. Vertsnasjone måtte nøye seg med en gull-  og fire sølvmedaljer, mens USA måtte freise hjem uten medalje fra Weymouth.

Jahre og Storm Capital beste amatører i VM

VM i Melges 24 ble avsluttet ved Torbole på Gardasjøen i helgen. I et rekordstort felt på 130 båter ble Øyvind Peder Jahre i «Storm Capital» best av de norske.

Pelle P Bergen Singlehanded Påmeldingsåpning 08.08 - kl 08:00

Er du blant de 20 første til å melde deg på, får du en overraskelse.

Det står mellom tre båttyper Million til ny kjølbåtklasse

Dansk Sejlunion har fått en million kroner for å lansere en ny, dansk kjølbåtklasse.

Finsk på åpningsdagen

Finske Jani Lehti som seiler en Gran Soleil 42 R er den uoffisielle vinner av åpningsseilasen i ORCi VM som startet i Finalnd igår. De norske båtene «Santa« og «Wolfpack Trucknor» ligger lenger nede på listene.

Alternativ OL-kommentar

Sjekk denne! Den er hysterisk morsom.

Norske «Santa» med sterk internasjonal besetning i ORCi VM

Mer enn 130 båter fra 15 nasjoner er regattaklare når VM for ORCi starter imorgen. En av dem er Claus Landmarks «Santa», en helt ny Farr 400 med et internasjonalt mannskap.

Ainslie sikret gullet og ble historisk

Ben AInslie ble nest sist og Jonas Høgh Christensen sist i medaljefinalen, men det holdt til gull for briten som dermed gikk forbi Poul Elvstrøm som alle tiders OL seiler.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen