Søk i arkivet

Regatta

«Abu Dhabi» stikker, dødt løp bak i feltet

«Abu Dhabi» har stukket fra konkurrentene og kan få sin første etappeseier i dette Volvo Ocean Race, men det har ingen betydning for sammenlagtkampen som utkjempes bak i feltet.

Ny topplassering til Landmark i Danmark

Claus Landmark bekreftet formen i Kerteminde Big Boat Challenge, selv om han denne helgen måtte overlate seiren til dansk konkurrent.

OL opptrappingen igang for Stargutta

Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen drar idag til OL banene i Weymouth for å trene før Scandia Sail for Gold, verdenscupregattaen som begynner om en uke.

Seilmakeren Doublehanded 2012 Mange vinnere av maratonseilas

Det ble innkassert mange seire i Seilmakeren Doublehanded. Den største seieren var å vinne over sin egen utålmodighet.

Ufattelig spennende Volvo Ocean Race

De fire båtene som kjemper om sammenlagtseieren i Volvo Ocean Race skifter stadig på rekkefølgen under svært varierende og vanskelige forhold. Når båtene kommer til Lisboa kan man oppleve at det er så godt som dødt løp mellom dem.

Pallen glapp for Stålstrøm

Jannicke Stålstrøm hadde alle muligheter til å sikre seg sin første verdenscupseier i brett, men det buttet imot på slutten av medaljefinalen. Dermed ble det en litt sur 4. plass for Hortensjenta.

Aksel live

Aksel Magdahl forklarer hvordan den transatlantiske etappen har utvikleg seg i dette intervjuet med Volvo Ocean Race. Se også Sailing Anarchys intervjue med Mike Sanderson i Miami.

Flinke jenter i Medemblik

De norske jentene gjør sine saker bre i verdenscupen. Jannicke Stålstrøm holder ledelsen i RS:X. men også Laserjentene Marthe Enger Eide og Ina Kullmann Berentsen viser god seiling i Medemblik.

Seilmakeren Doublehanded 2012 Fire duoer i tet

Det er åtte navn som har høyest status i Florø akkurat nå. Det er navnene på seilerne som leder de fire klassene etter første etappe i Seilmakeren Doublehanded.

Stille i Skagerrak

Deltagerne i Skagen Invitational må starte motor for å nå Skagen.

Seilmakeren Doublehanded 2012 Flotte forhold i natt

Deltagerne i Seilmakeren Doublehanded rapporterer om flott seiling i natt. Nå nærmer de første båtene seg pitstop i Florø.

Alle tiders vannsportsfestival i Oslo

Oslo Water Games arrangeres i år for andre gang. I tillegg til Bjørvika legges denne gangen aktiviteter også til Spikersuppa midt i Oslo Sentrum.

Hilsen fra havet

Aksel Magdahl og «Sanya Team» kjemper bakerst i feltet. Her er hans rapport direkte til oss:

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen