Søk i arkivet

Regatta

Viktig verdenscup i Hyeres

Flere av de norske seilerne som starter verdenscupegattaen idag kjemper om OL-billett. Her får de sjansen til å vise seg frem.

Ny regatta i Skagerrak

Bundefjorden SF er teknisk arrangør når det inviteres til alternativ Skagerrak-seilas.

29er: Bredde og topp samles i Moss

14 stk 29ere deltar på helgen samling i Moss.

Volvo Ocean Race igang igjen fra helgen

Alle jobber nå intenst for å være klare for havneregattaen i Itajai lørdag. Søndag smeller startskuddet for etappen ti Miami, uten at Aksel Magdahl og Team Sanya er på startlinjen.

Fikk EM bronse i fødselsdagspresang

Det blir dobbel feiring idag når Eivind Melleby skal sprette champagnen i anledning fødselsdagen. Bronsemedalje i EM sammen med makkeren Petter Mørland Pedersen vil utvilsomt sette ekstra fart på feieingen.

Shorthanded treningssamling på Oscarsborg

Nå skal alle som ønsker det skal få anledning til å trene på shorthanded-seiling i et miljø hvor det er mulig å få veiledning og hjelp.

DesTopNews med rapport fra Concarneau, Middelhavet, California og Karibien

Det årlige regattaen på St. Barth i Antillene er en av de mest attraktive på terminlisten. Dessverre hører det til skjeldenhetene at det er norske båter på startlinjen.

Watski Skagerrak TwoStar 2012 90 deltagere på den lange banen

90 båter vil i år få seile på den lange banen. Fortsatt er det noen ledige plasser.

Lodestar med godt utgangspunkt før dagens finale

Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen har et godt grep om bronsemedaljene før dagens to avslutningsseilaser i Starbåtenes Europamesterskap.

Protest mot «Telefonica»

Den internasjonale juryen i Volvo Ocean Race har nedlagt protest mot sammenlagtlederen «Telefonica». Førstkommende torsdag skal saken opp for behandling i Itajaj.

Hjemmeseier i Napoli

Italienske «Luna Rosa» vant den siste seilasen og tok dermed sammenlagtseieren i America's Cup serien i Napoli som ble avsluttet i helgen.

Sølv til Hermann Tomasgaard

 Det irske mesterskapet i Laser Radial ble avsluttet i helgen og i et stort felt tok Hermann Tomasgaard er ny sterk sølvmedalje.

Norsk bronse etter halvseilt Europamesterskap

Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen har seilt bra i åpningen av EM for Starbåter i San Remo og ligger etter tre seilaser på bronseplass.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen