Søk i arkivet

Regatta

Ny Europacup for OL-klassene

Mens ISAFs verdenscup sliter med deltakelsen, særlig til regattaene i Mellbourne og Miami, har EUROSAF lansert en ny europeisk serie som inkluderer mange av de etablerte regattaene på dette kontinentet.

«Groupama» på vei opp, «Sanya» taper

Volvo Ocean Race er nå inne i de siste 1000 nm på vei mot Lisboa og seilene er i innspurtsfasen. All energi går til å trimme for optimal fart og til å treffe det riktige kursvalget. Se video

Rolfsnes årets første Norgesmester

Harald Rolfsnes fra Røyken Seilforening vant suverent i 2.4 meter klassen i Bjørnar Erikstads fravær

Flødeseilasen på Sørlandet Sønnavind i sommerseilas

Er du blitt inspirert av det flotte været til å delta i en virkelig sommerseilas? Da vil Flødeseilasen kunne være noe av det nærmeste du kommer.

Kristin Songe-Møller for fulle seil 15 knop for spinnaker – alene

Askers Kristin Songe-Møller erfarer stadig mer blant franske shorthanded-seilere. Nå har hun seilt regattaen Transmanche – om noen uker starter hun i den store soloseilasen La Solitaire du Figaro.

«Abu Dhabi» stikker, dødt løp bak i feltet

«Abu Dhabi» har stukket fra konkurrentene og kan få sin første etappeseier i dette Volvo Ocean Race, men det har ingen betydning for sammenlagtkampen som utkjempes bak i feltet.

Ny topplassering til Landmark i Danmark

Claus Landmark bekreftet formen i Kerteminde Big Boat Challenge, selv om han denne helgen måtte overlate seiren til dansk konkurrent.

OL opptrappingen igang for Stargutta

Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen drar idag til OL banene i Weymouth for å trene før Scandia Sail for Gold, verdenscupregattaen som begynner om en uke.

Seilmakeren Doublehanded 2012 Mange vinnere av maratonseilas

Det ble innkassert mange seire i Seilmakeren Doublehanded. Den største seieren var å vinne over sin egen utålmodighet.

Ufattelig spennende Volvo Ocean Race

De fire båtene som kjemper om sammenlagtseieren i Volvo Ocean Race skifter stadig på rekkefølgen under svært varierende og vanskelige forhold. Når båtene kommer til Lisboa kan man oppleve at det er så godt som dødt løp mellom dem.

Pallen glapp for Stålstrøm

Jannicke Stålstrøm hadde alle muligheter til å sikre seg sin første verdenscupseier i brett, men det buttet imot på slutten av medaljefinalen. Dermed ble det en litt sur 4. plass for Hortensjenta.

Aksel live

Aksel Magdahl forklarer hvordan den transatlantiske etappen har utvikleg seg i dette intervjuet med Volvo Ocean Race. Se også Sailing Anarchys intervjue med Mike Sanderson i Miami.

Flinke jenter i Medemblik

De norske jentene gjør sine saker bre i verdenscupen. Jannicke Stålstrøm holder ledelsen i RS:X. men også Laserjentene Marthe Enger Eide og Ina Kullmann Berentsen viser god seiling i Medemblik.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen