Søk i arkivet

Regatta

Stargutta avsluttet med stil

Med 2. plass i medaljefinalen viste Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen at de er med i toppen av Starklassen. Uten den omstridte DSQ ville det trolig ha blitt VM sølv på nordmennene.

Medaljekandidater i Weymouth, sier Olympiatoppen om Starseilerne

Etter en sterk avslutning av kvalifiseringsregattaen under ISAF VM, er Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen klare for medaljefinale imorgen. Det betyr at OL kvalifiseringen er sikret for nordmennene.

Vanskelig valg for VOR flåten

Skal man følge den tradisjonelle ruten og komme østover eller skal skal man følge de kortsikrige værprognosene og sette kursen nordover. Det er valg som navigatørene står overfor det kommende døgnet.

ISAF-VM Perth, Australia: OL-plassen i boks

Nå er det «bankers». TEAM LODESTAR har kvalifisert Norge til OL.

Fredrikstad seiler julen inn

I Fredrikstad kan du møte nissen lørdag og samtidig seile regatta – med nisselue, vel og merke.

Ny stjerne å følge

Unge François Gabart vant soloseilasen B to B over Atlanterhavet. Det blir nok en seiler vi kommer til å høre mye om fremover.

IMOCA-VM; Transat B to B: I mål før stormen

Mållinjen i atlanterhavsregattaen Transat B to B er blitt flyttet. For at båtene skulle komme i mål før en annonsert storm.

ISAF-VM Perth, Australia: Se Star-seieren på film!

Idag er det Star-pause i Perth. Mens du venter på morgendagen kan du se TEAM LODESTARs vinnerløp.

Drama hjelper, sier Frostad

Estoril 14.12. I et inspirert foredrag ved åpningen av dagens World Yacht Racing Forum slo Knut Frostad fast at uten drama blir det tungt å selge seilsporten til TV selskapene og dermed, til sponsorer.

ISAF-VM Perth, Australia: TEAM LODESTAR opp på 5. plass

TEAM LODESTAR nærmer seg en sikker nasjonsplass. I tillegg kom det to strålende Laser-plasseringer i dag.

Jevn seiling gir gode resultater for Starseilerne

Eivind Melleby og Petter Mørland Pdersen avsluttet dagen med 6. plass. Det gir et godt utgangspunkt foran de siste seilasene i Perth.

Regn og vindstille stoppet «Sanya»

Aksel Magdahl opplvede marerittet som navigatør da «Sanya» etter å ha vært helt oppe i ledelsen havnet i et vindhull og tapte 28 nm på tre timer igår.

Mike Golding tilbake

Etter åtte dagers seiling i Transat B to B 'Back to Brittany' fra St Barthélemy til Lorient, har  Mike Golding, skipper på «Gamesa», laget video fra seilasen.

Nyhetsbrev

Gå til toppen