Søk i arkivet

Regatta

Nummer tre i ISAF-VM, gir seg før OL Drømmen levde ikke lenger

De danske 49er-seilerne Emil Toft Nielsen og Simon Nielsen vant bronse under ISAF-VM før jul. Nå legger de opp – bare måneder før OL. Årsaken er tankevekkende.

Norske verdensmestere i Sonar

Alexander Wang-Hansen, Marie Solberg og Per Eugen Kristiansen, KNS sikret seg i helgen VM i seiling for funksjonshemmede etter å ha utklasset konkurrentene.

Leserne valgte «Solo»

Seilas´ lesere rangerte 4. plassen i Transat Jacques Vabre høyest av fjorårets seilerprestasjoner

Mesternes mester i Watski Skagerrak TwoStar 2012: Alle mesterne er påmeldt

Fire seilere har kunnet pryde seg med tittelen «Årets Shorthandedseiler.Alle er påmeldt til årets Watski Skagerrak TwoStar.

VM for funksjonshemmete Norske verdensmestre i natt?

Med bare en gjenstående seilas leder det norske Sonar-laget VM for funksjonshemmete seilere.

Leder VM

Det norske Sonarlaget tar tatt ledelsen VM i Florida med to dager igjen å seile.

Følg havneseilasen direkte

Havneseilasen i Volvo Ocean Race starter i Abu Dhabi idag kl 1100 norsk tid og sendingen har alt startet. Følg sendingen på Seilas.

Klart for isseiling

Vinteren er kommet og på innsjøene i USA ligger isen blank og fin og er klar til å ta imot isseilerne. Dessverre har vi skjelden slike forhold i Norge og derfor er ikke denne sporten utbredt her. Se video

Kostbar jorden rundt rekord

«Banque Populaire»s jorden rundt rekord kan også tilskrives båtens størrelse og reiser spørsmålet om hvor stor båt som skal til for å slå rekorden, og finnes det i så fall penger til det?

Sonaren i gullkamp

Lett vind i Florida i går, men den norske Sonaren med Alexander Wang-Hansen, Marie Solberg og Per Eugen Kristiansen er med i gullkampen.

Elises SEILverden – Det er ikke menn – det er mannemenn!

Gribfilene viser fete piler med frostsplittede haler på rasende rosa bakgrunn. De roper rusk-rivende galskapsvær. Elise Dale Narum har tanker om Volvo Ocean Race-seilere.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen