Søk i arkivet

Regatta

Oppsiktsvekkende om spansk votering

I den betente striden som er oppstått i kjølvannet av ISAF councils vedak om å erstatte windsurfing med kiting, kommer nå det spanske seilforbundet med en oppsiktsvekkende innrømmelse.

Sterk VM avslutning for Kristian Ruth

Med 8., 7. og 21 plass blant 56 båter i de tre siste seilasene i Laser VMs gullfinale, ble det 18. plass til Kristian Ruth til slutt. Nasjonsmessig kom nordmannen på 15. plass.

Nordland Offshore Race 2012 Tøft værvarsel for Lofoten-seilere

Stiv kuling fra nord og temperaturer ned mot null grader. Deltagerne i Nordland Offshore Race får en tøff start på sesongen.

ISAF votering skaper norsk seildebatt

Som ventet har vedtaket om å erstatte windsurfing med kite skapt heftig internasjonal debatt. Her hjemme hvor brettseilas opplever sterk oppgang har ISAFs councilmedlem Stig Hvide Smiths stemmegiving vakt en viss oppsikt. Følg debatten her.

«Puma» klarte det igjen!

Etter å ha slåss mot hardt press fra «Camper» mot slutten av etappen, tok «Puma» og skipper Ken Read sin ande etappeseir på rad, Det gjør utkommet av dette Volvo Ocean Race helt åpent.

Ruth nærmer seg OL form

Laser VM avsluttes imorgen. Med god seiling er topp 20 innen rekkevidde og da nærmer Asker-seileren seg OL-kravet.

Seilmakeren Doublehanded 2012 Siste sjanse i morgen – 10. mai!

10. mai klokka 23:59 – sharp – løper fristen for å melde seg på til Seilmakeren Doublehanded ut.

KNS og KTK bak «Euroweek 2014»

I 2014 er det 200 år siden Norge fikk sin grunnlov og 100 år siden KNS  arrangerte den berømte «Euroweek-regattaen» her hjemme. Nå vil KNS og Klassisk Treseiler Klubb, KTK, invitere de klassiske seilbåtene til ny, internasjonal jubileumsregatta i Oslo.

SEILmagasinet Shorthanded Ranking 2012 Denne helgen starter ballet

Denne helgen tildeles årets første poeng i SEILmagasinet Shorthanded Ranking. Det skjer tre steder rundt om i landet.

92 påmeldt til Skagen Race

Da den ordinære fristen for påmelding gikk ut var 92 båter påmeldt til HH Skagen Race neste uke. Frist for etteranmelding er 15. mai.

Fremgang for norske Laserseilere

Både Kristian Ruth og Mathias Mollatt er med i gullfinalen under Laser VM som i disse dager arrangeres i tyske Boltenhage, Begge gjør fremgang etter hvert som regattaen skrider frem. Se video fra mesterskapet.

Gary Jobson med America's Cup program

America's Cup vinner, filmprodusent og ekspertkommentator Gary Jobson, president i det amerikanske seilforbundet presenterer en oppdatering av forbredelsene sett fra Oracle Racing-

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen