Søk i arkivet

Regatta

Shorthanded treningssamling på Oscarsborg

Nå skal alle som ønsker det skal få anledning til å trene på shorthanded-seiling i et miljø hvor det er mulig å få veiledning og hjelp.

DesTopNews med rapport fra Concarneau, Middelhavet, California og Karibien

Det årlige regattaen på St. Barth i Antillene er en av de mest attraktive på terminlisten. Dessverre hører det til skjeldenhetene at det er norske båter på startlinjen.

Watski Skagerrak TwoStar 2012 90 deltagere på den lange banen

90 båter vil i år få seile på den lange banen. Fortsatt er det noen ledige plasser.

Lodestar med godt utgangspunkt før dagens finale

Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen har et godt grep om bronsemedaljene før dagens to avslutningsseilaser i Starbåtenes Europamesterskap.

Protest mot «Telefonica»

Den internasjonale juryen i Volvo Ocean Race har nedlagt protest mot sammenlagtlederen «Telefonica». Førstkommende torsdag skal saken opp for behandling i Itajaj.

Hjemmeseier i Napoli

Italienske «Luna Rosa» vant den siste seilasen og tok dermed sammenlagtseieren i America's Cup serien i Napoli som ble avsluttet i helgen.

Sølv til Hermann Tomasgaard

 Det irske mesterskapet i Laser Radial ble avsluttet i helgen og i et stort felt tok Hermann Tomasgaard er ny sterk sølvmedalje.

Norsk bronse etter halvseilt Europamesterskap

Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen har seilt bra i åpningen av EM for Starbåter i San Remo og ligger etter tre seilaser på bronseplass.

Seilerne uttaler seg om VOR skader

Skipperne Chris Nicholson og Ian Walker havnet begge i Puerto Montt for å reparere båtene på den krevende 5. etappen. Her er hva de har å si om skadeomfanget på båtene:

Flerskrogslegender intervjuet av Shirley Robertson

Flerskrog er i vinden som aldri før. Dobbelt OL vinner og nå seilsportskommentator Shirley Robertson har intervjuet to av de største aktørene, Ernesto Bertarelli og Löick Peyron.

Skader for 750.000 på America's Cups åpningsdag

Det koster å seile AC45, og totalt for de ni båtene som deltar i verdenscupserien i Napoli kostet skadene på åpningsdagen rundt 100.000 euro. Gårsdagens seilaser kan du i sin helhet følge her. Filmen viser dekning av seiling på et helt nytt nivå.

«Onsdagregattaene» Snart klart for Stavangers mest populære regatta

Onsdagsregattaene i Stavanger er  landets kanskje aller mest populære midtuke-arrangement. 2. mai starter vårserien.

Watski Skagerrak TwoStar 2012 Kun få dager igjen før det settes deltager-tak

Ønsker du å delta i Watski Skagerrak TwoStar 2012, bør du bestemme deg nå!

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen