Søk i arkivet

Regatta

Abu Dhabi gir opp etappen, setter båten på skip til Itajai.

Reparasjonen utført i åpen sjø var ikke nok til å sikre båt og mannskap rundt det beryktede Kapp Horn. Nå er båten ved Puerto Montt der skipsleilighet venter.

Mestertakter av Erikstad

Bjørnar Erikstad har hatt en optimal start på vedenscupregattaen på Mallorca og etter fire seilaser ligger han på medaljeplass. De norske jolleseilerne har ikke vært like heldige til nå.

Om å være supporter innen seilsporten Store opplevelser for altfor få

Det florerer ikke med supportere, fancluber og publikum i seilsporten, men noen er de, som reiser land og strand rundt og heier på sine håpefulle. Ann-Kariin Iversen er en av dem.

Liten båt med stort jubileum Under 4 knop i 60 år

Egentlig burde båttypen vært gravlagt for mange år siden, men Killingen er mer levende enn på mange, mange år. I år runder klassen 60 år.

Watski Skagerrak TwoStar 2012 Snart må det settes deltager-tak

15. april må Fredrikstad Seilforening bestemme hvor mange satellitt-trackere som skal benyttes i Watski Skagerrak TwoStar. Da vil det samtidig bli satt tak på hvor mange som får delta.

En manns vakt på «Groupama»

For å spare krefter til den siste og avgjørende kampen mot «Puma» i kampen om etappeseieren, har skipper Franck Cammas innført en manns vakter på «Groupama». Se video

Vil du seile med «Carmen»?

 Er du interessert i våre vakre, klassiske treseilbåter, og har du lyst til å seile mannskap i en av dem, 8-meteren «Carmen», har du sjansen nå!

Telefonica vil beholde ledelsen

«Telefonica» har 15 poeng å gå på i forhold til «Groupama» før denne etappen. Nå satser Iker Martinez og mannskapet alt på å gi fra seg så få som mulig av disse poengene.

Treningshelg i Stavanger 28.–29. april Innsats til felles glede

Ulike grupperinger i en seilforening trenger hverandre. I Stavanger Seilforening har man funnet løsninger.

Puster Groupama i nakken

Når vinden løyer i forkant drar båtene bak innpå. Det er et ufravikelig faktum i seiling.

Lette båter med stor seilføring

Det er fremtidens regattabåter, skal man dømme etter ekspertuttalelser fra International Yacht Forum som nylig ble arrangert i Hamburg.

Har du fullført to Watski Skagerrak TwoStar? Lemper på krav om oppfriskningskurs

Fredrikstad Seilforening lemper på kravene når det gjelder oppfriskning av sikkerhetskurset. To fullførte regattaer kan være nøkkelen til å slippe.

DesTopNews

Destremaus videomagasin fra Finnjolle til VO70

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen