Søk i arkivet

Regatta

EM, Melges 24: Baghdad beste båt

Det var virkelig dagen for Kristoffer Spone og laget hans i Aarhus i går - med serien 3, 8, 5 rykker de opp i sammendraget før siste dag. 

Dagen er «Baghdad»s

Gamlegutta tar for seg på “moving day” under EM i Melhes 24. Her er rapport fra Arne David-Andersen.

Kvalifiseringsseilas til Transat Jacques Vabre

«Solo» med Rune Åsberg og Simer Løvgren er på vei til England. Underveis skal de kvalifisere seg for to-manns regatta over Atlanterhavet.

Nedtellingen i gang..: Ett år til OL!

I går passerte arrangørene av seilernes OL i Weymouth 1 års-streken - dermed begynner nedtellingen til verdens største seilsportsbegivenhet.

Toppen av pallen

På en lettvindsdag med sol, seilte de Norske Melges 24 lag relativt bra i første seilas for dagen, mens de i andre løp slo til med første og fjerde plass.

Nations Cup i matchrace, Gdynia Polen:: Geir Victor Svendsen & Co misset semifinalen - men...

"Små feil og dommeravgjørelser som ikke gikk vår vei førte oss til en 7. – 8. plass - vi var to seire fra en semifinaleplass. Men vi opplevde noe annet spennende i stedet..." Geir Victor Svendsen byr på en seileranekdote... 

Topp-prestasjon i Aarhus:: Melges-EM: Toppen av pallen i løp 5

På en lettvindsdag med sol, seilte de norske Melges-lagene relativt bra i dagens første løp - men i andre løp slo de til med første og fjerde plass!

Nordisk mesterskab i Optimist, Zoom 8, Europa og Laser - Sønderborg, Danmark:: Seilerne markerte sin sympati

Nordisk jollemesterskap i Sønderborg, Danmark, markerte sympati med det norske folk under åpningen mandag.

Bærer norske flagg for å vise medfølelse: Amerikanske Optimistseilere ærer Norge

Optimistjolleseilerne fra Newport, Rhode Island seilte regatta med norske flagg for å vise sin medfølelse med det norske folk.

Neste utfordring: Junior-VM: VM Laser Radial: Sterk plassering til Herman Thomasgaard

VM i Laser Radial (ikke kun jr.) og U21 VM i Laser Standard er forbi i La Rochelle. Henrik Thomasgaard seilte seg til en flott 17. plass i Radial-feltet.

Betingelsene klare:: Sånn blir Louis Vuitton Cup 2013

Det er nå besluttet hvordan Louis Vuitton Cup, utfordrer-cuppen som går forut for selve finaleseilasene om America`s Cup, skal se ut.

Norske medaljekandidater i EM

Årets EM i Melges 24 er flyttet fra Haugesund til Aarhus, men selv uten fordelen av hjemmebane er det flere norske lag i favorittsjiktet.

Nyhetsbrev

Gå til toppen