Søk i arkivet

Regatta

Idag var det Tomasgaard

Hermann Tomasgaard hadde en god dag på vannet idag og klatret mange plasser i Laser Radial. 29er guttene tok no en enkeltseier, men er ujevne, og Tiril Bue greide ikke helt å holde stilen som ga henne 2. plass etter gårsdagen.

Magdahl navigerte klassevinner i Transatlantic Race

Med regattaens eldste skipper navigerte Aksel Magdahl 66 foteren «Zaraffa» til klasseseier i Transatlantic Race.

29erseilere med vinnerinnstinkt

ISAFs junior VM er igang og den norske 29eren med Anders Klippenberg og Emil Mellbye fikk vist at de kan vinne mot hvem som helst.

Tiril Bue dagens norske VM seiler

Med 1., 5. og 8. plass i dagens seilaser under ISAF jr VM i Kroatia, melde Asker-jenta seg på i medaljekampen i Laser radial.

IFDS Worlds 2011: Sonar-laget tok bronse til slutt

Det blåste for mye under siste VM-dag i Weymouth. Dermed vant det norske Sonar-laget bronse.

IFDS Worlds 2011: TEAM SONAR på tredjeplass

I dag seiler TEAM SONAR siste dag i VM.

Medalje i sikte for Sonarlaget

På en dag med protester og vanskelige forhold holdt de norske sonarseilerne hodene kalde, og er på vå vei mot VM-medalje. Også Bjørnar Erikstad har fått fart på båten mot slutten av mesterskapet.

25 års jubileum for populær pro-am regatta

I Bitter End Yacht Clubs Pro Am Regatta kan amatørene prøve seg mot og med verdens mest kjente seilere. I år arrangeres regattaen for 25 gang. Se videoen fra fjorårets seilaser.

Ken Read intervjuer Juan K

I dette intervjuet kan du høre to av verdens største profiler innen internasjonal seiling, amerikanske Ken Read og den argentiske designeren Juan Kouyoumdjian snakke om hva som skjer i dagens seilsport.

Bronse i Weymouth

Med VM bronse i Weymouth i et utvidet OL felt viste Aleksander Wang-Hansen, Marie Solberg og Per Eugen Kristiansen at de er klare medaljekandidater til neste års paralympiske regatta på samme bane.

Lei av jobben?: Unik sjanse for frisk seiler

Det er ferietid, og mange gjør seg tanker om hvorvidt de har den helt riktige jobben. Er du keen på seiling, så les her...

Nordmennene fortsetter den gode seilingen

Både Sonarlaget og Bjørnar Erikstad klatrer på sammenlagtlistene etter bok en dag med god seiling i Weymouth.

Hovmod sto for fall

Farr 40 «Palander» var først i mål, fulgt av Bavaria 46 «Nirvana». Men mens de to båtene fra TeamNorge skålte for dobbeltseier i Træna Ocean Race hadde de undervurdert startbåten...

Nyhetsbrev

Gå til toppen