Søk i arkivet

Regatta

Ikke vår etappe, sier Magdahl

Alle de seks båtene var på plass da annen del av etappe tre i Volvo Ocean Race startet fra Maldivene idag morges. Foran dem ligger 3000 nautiske mil gjennom vanskelig farvann til Sanya i Kina.

Klart for surfe-week-end

Når kuldegradene senker seg over oss i det høye nord, kan det være deilig å drømme om surfing i Hawaii-bølger. Se denne utrolige slow motion videoen

Tredobbelt gull til Schibevaag

Kari Schibevaag stakk nok en gang av med seierne i World Snow Kite Master 2012 i de franske alper i Serre Chevalier Vallé.

Ukens videonyheter fra Destremau

VM i Optimist, Volvo Ocean Race og Ben Ainslies BA Racing er blant nyhetene i denne ukes videomagasin.

Duo med suksess i «Solo»

– Det har vært et helvete å være her, med mye sjø og mye vind. Vi måtte bare til slutt bestemme oss for at det var forbudt å gå på dekk og være i cockpiten. Syv av 16 båter måtte bryte tomannsregattaen på grunn av skader. Den norske båten «Solo» seilte inn til fjerdeplass.

Norsk regattaeventyr i gresk farvann

Et like sikkert høsttegn som trekkfuglenes flukt mot sør, er norske seileres deltagelse i den greske Blue Cup-uken. Aldri har så mange nordmenn deltatt i den tradisjonelle og sosiale regattauken, som seiles med Bénéteau turbåter fra havn til havn i Den saroniske bukt utenfor Athen.

Global Ocean Race 2011–2012 Dramatisk mann over bord

Conrad Colan og Sam Goodchild opplevde marerittet.

Klart for Rolex Miami OCR

Årets andre verdenscupregatta starter i helgen med spennende norske seilere.

Siren Sundby forteller om toppidrettsmål

Vestby videregående skole inviterer 10.-klasseelver og andre interesserte til å høre Siren Sundby snakke om ambisiøse mål innen fag og idrett, og hvordan skole og seiling ble tilrettelagt for å oppnå de mål hun hadde satt seg.

Nummer tre i ISAF-VM, gir seg før OL Drømmen levde ikke lenger

De danske 49er-seilerne Emil Toft Nielsen og Simon Nielsen vant bronse under ISAF-VM før jul. Nå legger de opp – bare måneder før OL. Årsaken er tankevekkende.

Norske verdensmestere i Sonar

Alexander Wang-Hansen, Marie Solberg og Per Eugen Kristiansen, KNS sikret seg i helgen VM i seiling for funksjonshemmede etter å ha utklasset konkurrentene.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen