Søk i arkivet

Regatta

Medalje i sikte for Sonarlaget

På en dag med protester og vanskelige forhold holdt de norske sonarseilerne hodene kalde, og er på vå vei mot VM-medalje. Også Bjørnar Erikstad har fått fart på båten mot slutten av mesterskapet.

25 års jubileum for populær pro-am regatta

I Bitter End Yacht Clubs Pro Am Regatta kan amatørene prøve seg mot og med verdens mest kjente seilere. I år arrangeres regattaen for 25 gang. Se videoen fra fjorårets seilaser.

Ken Read intervjuer Juan K

I dette intervjuet kan du høre to av verdens største profiler innen internasjonal seiling, amerikanske Ken Read og den argentiske designeren Juan Kouyoumdjian snakke om hva som skjer i dagens seilsport.

Bronse i Weymouth

Med VM bronse i Weymouth i et utvidet OL felt viste Aleksander Wang-Hansen, Marie Solberg og Per Eugen Kristiansen at de er klare medaljekandidater til neste års paralympiske regatta på samme bane.

Lei av jobben?: Unik sjanse for frisk seiler

Det er ferietid, og mange gjør seg tanker om hvorvidt de har den helt riktige jobben. Er du keen på seiling, så les her...

Nordmennene fortsetter den gode seilingen

Både Sonarlaget og Bjørnar Erikstad klatrer på sammenlagtlistene etter bok en dag med god seiling i Weymouth.

Hovmod sto for fall

Farr 40 «Palander» var først i mål, fulgt av Bavaria 46 «Nirvana». Men mens de to båtene fra TeamNorge skålte for dobbeltseier i Træna Ocean Race hadde de undervurdert startbåten...

Operasjon opphenting

Med 1. og 6. plass holder de norske Sonarseilerne medaljehåpet i live når VM i seiling for funksjonshemmede har tre seildager igjen.

Rask og solfylt Træna Ocean Race

Sol og kuling fra nordøst tyder på en rask og frisk overfart fra Sandnessjøen til Træna under morgendagens Træna Ocean Race. Seilas seiler om bord i SeilNorges Farr 40 «Palander».

Til Skagen på to slag

Mange brøt på grunn av sjøsyke i kulingen.

Windsurfing: : Gamle mestere skaper nye

En ny generasjon brettseilere er på vei, med tidligere verdensmestere og OL-seilere som trenere. Seilas har oppsøkt de nye, voksende miljøene.

Regatta:: Smått var godt i årets Færder

I årets rekordraske Færderseilas gjorde de minste båtene det best, men også 57 fot lange «Saga» gjorde det bra.Fart og fokus var avgjørende, sier Tommy Bergmann, som har deltatt i 40 år, og synes årets Færder var blant de morsomste. Kristin Songe-Møller var eneste soloseiler i årets Færder, og kom på annenplass i Shorthanded-klassen.

Årlig på tradisjonsrik arena: Strålende Hankø Race Week-føre

Hankø Race Week trakk en rekke gode seilere til årets tradisjonsrike seilas på Hankø-banen, og både været og det sosiale innfridde. Eks 49er-stjernene Christoffer Sundby og Frode Bovim vant et tøft Melges 24-oppgjør.

Nyhetsbrev

Gå til toppen