Søk i arkivet

Regatta

«Snowbird» først til Strømstad

Bavaria 42 «Snowbird» med Asbjørn Thomassen fra Fredrikstad var først over målstreken under årets første regatta i ytre Oslofjord, som gikk fra Bolærne til Strømstad.

Mot etappeseier for Telefonica

Etter at Groupama røk storseilskjøtet og tapte verdifull tid og distanse har Telefonica opparbeidet et forsprang det kan bli umulig å innhente i løpet av de 24 timene båtene har igjen å seile før de ventes til Sanya i morgentimene lørdag.

Evalueringseilaser for nye OL-klasser

Seks Skiffs for damer og syv flerskrogsbåter for blandet besetning stiller til ni dagers evalueringsseilaser i Santander når to nye OL-klasser skal velges ut til 2016.

Maserati på rekordjakt

Italieneren Giovanni Soldini har fått med seg Maserati på laget når han idag legger ut på rekordjakt Cadiz-San Salvador, Bahamas i en utrangert VO70.

Watski Skagerrak TwoStar 2012 Satellitt-tracking på havbanen

Deltagerne i Watski Skagerrak TwoStar vil i år bli tracket ved hjelp av satellitter.

Litt av hvert fra Destremau

Ukens nyhetsvideo fra Sebastien Destremau byr på jenteseiling i Oman, seiling rundt Kapp Horn i en 18 fots katanaran og Verdenscup fra Miami, blant annet.

Stargutta ett trinn opp

ISAFs ranking for februar kom ut idag, med norsk 2. plass i Star. Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen tok ett trinn opp på rankingen etter verdenscupbronse.

Alex Thomson Slik utførte han «the keel walk»

Se hvordan Alex Thomson tok en spasertur på kjølen.

Brettsølv til Stålstrøm i australsk mesterskap

Mens det norske landslaget seilte verdenscup i Miami deltok Jannicke Stålstrøm i australsk mesterskap i RS:X. Etter hard kamp mot Jessica Crisp sikret hun sølvmedalje.

Fersk video fra America's Cup

Det skjer stadig noe nytt på America's Cup fronten. Her er siste nytt fra Auckland og San Fransisco.

Mareritt i Malacca

Med mer enn 15000 skip som passerer Malaccastredet daglig er det utrolig hva som kastes på sjøen og gjør livet surt for seilerne som særlig om natten ikke vet hva de kan råke borti.

Seilmakeren Doublehanded 2012 Nederlandsk utfordrer i vestlandskjærgården

Seilmakeren Doublehanded har den første utenlandske båten båten på deltagerlisten.

Verdenscupfasit, tre bronse

De norske seilerne tok godt for seg av medaljene under verdenscupregattaen i Miami som ble avsluttet med medaljefinaler idag.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen