Søk i arkivet

Regatta

Høststorm i vindstille

Det var ikke mye vind da Trondhjem Seilforening avviklet den årlige Høststormseilasen, men til gjengjeld ble det tatt mange fine bilder.

Abu Dhabi og Sanya på plass i Cape Town

«Sanya» og «Abu Dhabi» ankom Cape Town som frakt fra Gibraltar og Lisboa. Nå blir det en kamp mot klokken for å bli seilklare på den drøye uken som gjenstår til in port seilasen.

Watski Skagerrak TwoStar 2012 Kl 12 kan du melde deg på!

Påmeldingen til Watski Skagerrak TwoStar 2012 åpner i dag klokka 1200.

Nyhet: Watski TwoStar Rally Ny kystseilas i to etapper

I morgen starter påmeldingen til Watski Skagerrak TwoStar 2012. Samtidig kan arrangøren, Fredrikstad Seilforening, by på en nyhet.

Golfspill mellom kuene på Tristan da Cuhna

"Puma"-seilerne må vente i minst fem dager på skipstransport fra Tristan da Cuhna. Da kan det være godt å ha en golfbane å ta ut kreftene på. Se video

Fremdeles full kontroll

Da «Berge Viking» laget møttes til Legends regattaen i Alicante tidligere denne måneden var det 29 år siden de sist seilte sammen. Det synes ikke på denne spinnakerbergingen. Se denne fine serien fotografert av Reidar Braathen.

Watski Skagerrak TwoStar 2012 Hankø Yacht Club blir race village

Helt siden starten i 2004 har Andersenslippen vært senter for Watski Skagerrak TwoStar. I 2012 blir det annerledes.

Kuling stoppet Kællenkøpp

10. desember blir førstre regattadag for vintermånedenes utgave av Kællenkøpp i Fredrikstad etter at «Berit»s berøring av Sørøstlandet førte til kuling og avlysning lørdag.

Klar etappeseier til Telefonica

Iker Marinez og Team Telefonica gjorde ingen feil mot slutten og vant en klar seier på VOR førse etappe fra Alicante til Cape Town.

Endelig i mål

Med hver sin vikinghjelp på hodet steg Rune Aasberg og Simen Løvgren i land i Puerto Lemon etter et vel fullført Transat Jacques Vabre Race som første norske seilere i denne klassiske shorthandedseilasen.

Film fra Perth

Finnjolleserileren Anders Pedersen og Lasergutta har fått laget denne filmen fra treningen i Perth.

SOLO i Transat Jacques Vabre Historisk bragd av ekte vikinger

Rune Aasberg og Simen Løvgren er i mål i Transat Jacques Vabre. Det er en historisk bragd.

Bare Solo er Solo

3 plassen glapp med minst mulig margin, skriver Rune og Simen på bloggen sin norchallenge.wordpress.com. Likevel er 4. plassen noe av det beste vi har opplevd fra norske seilere på lang tid.

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.
Gå til toppen