Søk i arkivet

Regatta

Normandy Channel Race: 1000 nautiske mil venter Rune Aasberg

Søndag 22. mai kl 14:00 stikker Rune Aasberg til havs. Foran ham venter 1000 nautiske mil i regattaen Normandy Channel Race i Class 40.

Resignerte VM seilere

De norske seilerne på «Full Medal Jacket» nådde ikke frem med gjenopptagelse av protesten og har resignert i forhold til å oppnå en topplassering i dette mesterskapet.

Ilddåp for flere nye lag i NORC regatta

NORC regattaen i Larvik denne helgen blir den første oppvarmingen for Europamesterskapet i ORCi senere på sommeren. For flere blir dette det første møtet med konkurrentene.

SEILMagasinet Shorthandedranking: Mesteren styrket posisjonen

To regattaer er tilbakelagt i SEILmagasinet Shorthandedranking, og to nye pågår denne helgen. Mesteren, Simen Løvgren fra Asker, styrket aksjene sine allerede i første regatta.

Nordland Offshore Race 2011: Frisk start i Bodø

Klokka 1130 startet Nordland Offshore Race i mye vind og regnvær. Følg båtene på kartet.

Gjenåpning av protest tenner nytt håp hos Melgesgutta

Juryen i Melges 24 VM gjenåpner protestsaken der «Full Medal Jacket» ble disket fra 3. plass i onsdagaens ene seilas. Det tente nytt medaljehåp.

Brødrene Peyron går for America's Cup

Löick og Bruno Peyron er legender i fransk seilsport. Nå går de for det ultimate trofeet, America's Cup. Se video med portrett av brødrene.

Over 20 i Larvik Race Weekend

Larvik Seilforening kan glede seg over at antall deltagere allerede har passert 20 i Larvik Race Weekend 21. og 22. mai. For første gang vil også Siri Kamfjord og hennes jentelag i DRØMMEN møte ORC-båtene.

Øker i antall: Blomstrende RC Laser-miljø i Tønsberg

– Vi er nå 13 båter i Tønsberg-distriktet og har det kjempegøy, forteller Hans Petter Sundby om det nyetablerte RC Laser-miljøet i Tønsberg.

Fortvilelse i den norske leieren

Etter to fine seilaser igår var «Full Medal Jacket» tilbake i medaljekampen i VM. Så kom sjokkmeldingen.

Kan bli 30 båter i VM

VM-sjefen for 11 metere, Erlend Munkeby tror det kan bli 30 båter i mesterskapet som Drøbaksund Seilforening arrangerer i slutten av juli.

Vestas Sailrocket i 20 knop

Etter årelange forberedelser skulle man teste om teoriene holdt mål da Vestas Sailrocket 2 for første gang skulle prøveseiles.

VOR Stopover Tour for RS:X brett

Knut Frostad og Volvo Ocean Race tar nye skritt mot OL- og ungdomsseiling når de nå introduserer seiling med RS:X brett i anløpshavnene.

Nyhetsbrev

Gå til toppen